2 pași pentru bicepși mai mari

2 pași pentru bicepși mai mari

Dacă dorești să adaugi centimetri în plus brațelor tale repede, atunci îți recomand să urmezi cei doi pași esențiali pe care ți-i voi prezenta în continuare. Flexia antebrațelor cu bara dreaptă nu este nici pe departe un exercițiu atât de multifuncțional precum sunt împinsul cu bara, îndreptările sau chiar genuflexiunile, dar nu se poate nega faptul că ele se clasează pe un loc fruntaș în topul exercițiilor preferate de majoritate celor care merg la sală și se antrenează pentru a avea un fizic de invidiat. Cu cât poți trage de mai multă greutate, cu atât mai mari se vor face și bicepșii tăi. Pentru a adăuga o greutate și mai mare la flexii și pentru a avea niște mușchi și mai mari, în cel mai scurt timp posibil, încearcă următoarele două idei.

1. Fă mai multe tracțiuni la bară

Indiferent de ce ți-ai propus să faci astăzi la sală, nu uita să incluzi, printre celelalte seturi de exerciții pe care le execuți, și niște seturi de tracțiuni la bară. Cel mai bine este să faci între 3 și 5 repetări pe fiecare set, încercând întotdeauna să aduci bărbia deasupra barei pe care te antrenezi. Tracțiunile la bară (cu palmele îndreptate spre tine) te ajută să-ți lucrezi bicepșii mai bine decât ar putea să o facă flexiile antebrațelor, de aceea ele trebuie făcute cât mai des, pentru a stimula mai mult creșterea bicepsului.

Ia-o mai încet

Coboară treptat, în 3-5 secunde, la fiecare repetare. Adesea, vei auzi că această porțiune a unei reprize de flexii - care semnifică întoarcerea la poziția inițială, de plecare - se numește "negativă". O negativă controlată te învață inversarea puterii în partea de jos a ridicării, ceea ce înseamnă că se va traduce într-o mișcare de flexie mai în forță, sau într-o porțiune "pozitivă" a repetării.