Despre mine

Cu totii am auzit de multe ori cuvantul „macho”, dar cred ca putini ii stiu definitia exacta, si asta din cauza ca fiecare popor are o anumita interpretare. Unii considera macho ca fiind ceva golanesc, sau ceva afemeiat. Nimic mai gresit! A fi macho inseamna a fi un barbat adevarat, adica sa ai o prezenta impunatoare, sa fii puternic, sa arati bine si sa fii sanatos.

Femeile sunt atrase de barbati macho nu datorita unui comportament agresiv, si nici datorita unor muschi excesivi de mari. As spune ca reteta exacta este un mix de atitudine si aspect (proportiile difera in functie de gusturile fiecarei femei). Daca nu te putem ajuta prea mult in privinta atitudinii, cu siguranta te putem ajuta sa obtii aspectul la care visezi, si aici ma refer la un corp bine proportionat si puternic.

Trebuie sa privesti acest site ca un loc unde scopul nu este doar sa-ti umflam muschii, sau doar sa te determinam sa slabesti peste noapte, ci un loc unde te invatam cum sa-ti schimbi mentalitatea pentru ca sa-ti poti pastra aspectul placut dobandit cu greu prin multe antrenamente si sacrificii. Intram pe latura psihologica si te ajutam sa mentii acest nou stil, cu care poate nu esti obisnuit. Un stil in care mintea iti comanda corpul, un stil prin care tot ce faci este calculat, pentru binele organismului tau. Iti recomandam sa incepi prin a citi diferentele dintre fitness si culturism si vei intelege exact carei categorii de barbati ne adresam. Urmatorul articol pe care trebuie sa il citesti este cele 10 abilitati fizice ale fitness-ului si vei avea o imagine completa asupra ce anume trebuie sa faci pentru a avea un aspect fizic de invidiat.

Acest site a fost lansat in septembrie 2013 de catre mine (Bogdan), Radu si Angela. Eu am lucrat din 2007 si pana recent in domeniul nutritiei sportive, Radu este instructor autorizat de fitness si culturism, iar Angela este psiholog. Impreuna formam o echipa completa, capabila sa-ti raspunda la orice intrebare din domeniu. Mai mult, toti 3 suntem de acord ca niciodata nu putem sti totul despre domeniile noastre, asa ca ne face o deosebita placere sa ne documentam in permanenta despre noutati, studii, descoperiri etc. Pe langa articolele scrise pe acest site, eu si Radu facem ghostwriting in domeniile nutritiei, suplimentelor alimentare si antrenamentului culturism pentru diverse publicatii scrise sau online din SUA si Anglia. Pentru cine nu stie, ghostwriting inseamna sa scrii ceva pentru o alta persoana, iar acea persoana sa-si asume articolul tau ca fiind scris de ea. Din acest motiv nu putem sa facem publice site-urile unde ne apar articolele, si nici nu putem da linkuri catre e-book-urile scrise de noi.

Trebuie insa sa intelegi ca aceasta munca de documentare si scriere articole este pentru noi un job full-time. Nu facem asta doar atunci cand avem timp liber, ci o facem constant, zi de zi. Aceasta dedicare a noastra, combinata cu un bagaj vast de cunostinte, dar si cu o experienta de peste 7 ani, ne fac sa speram ca in scurt timp vom reusi sa facem din acest site un loc de referinta pentru toti barbatii care isi doresc sa fie mai puternici, mai sanatosi, mai disciplinati si, cel mai important, isi doresc sa fie asa tot restul vietii! Daca nu te consideri un barbat adevarat si complet, este timpul sa devii un Macho Man!