3 substanțe pentru slăbit de care nu ai mai auzit până acum

3 substanțe pentru slăbit de care nu ai mai auzit până acum

Probabil ai încercat destule suplimente pentru slăbit care ți-au înșelat așteptările, mai ales dacă practici culturism de performanță și mergi după metoda "cut&bulk". Majoritatea suplimentelor conțin o selecție de mai multe ingrediente active care, teoretic, ar trebui să își potenteze efectul reciproc.

Să introduci în organism atâtea substanțe active deodată ar fi prea mult, și pentru corp dar și pentru buzunarul tău. Alege suplimentele care conțin unul sau două din aceste ingrediente, plus alte substanțe active naturale precum extractul de ceai verde sau de cafea. Sesamina este un produs pe care îl găsești ca atare pe piață și se completează perfect cu suplimentele de slăbit. Indiferent ce produs alegi să folosești, urmează instrucțiunile de pe prospect pentru a fi sigur că îl consumi în siguranță și că vei beneficia de rezultatele optime.

Machomen.ro îți prezintă 3 substanțe pentru slăbit de care, probabil, nu ai mai auzit până acum și care funcționează pe bune!

Substanțe pentru slăbit – Extract de Aspidosperma Quebracho-Blanco

Numele comun este quebracho, care este o specie de copac sud-american din regiunile nordice ale Argentinei. Etimologic, quebracho își are originea în două cuvinte din limba spaniolă, "quebrar" și "hacha", care împreună înseamnă "toporul se frânge pentru că lemnul este foarte dur". Scoarța acestui copac conține alcaloizi ca aspidospermina, aspidospermatina, aspidosamina, quebracina și hipoquebracina care au rolul de stimulatori ai sistemului nervos central, ajutându-ți metabolismul să contribuie la un corp suplu și bine făcut. În plus, extractul de quebracho conține cantități mari de yohimbe, un neurotransmițător care blochează receptorii ce inhibă scăderea în greutate.

 

Doză: 50 a€“ 250 de mg de extract de aspidosperma quebracho-blanco cu 0,3% alcaloizi, de două ori pe zi.

substanțe pentru slăbit

Substanțe pentru slăbit – Sesamina

Sesamina este o lignină întâlnită în uleiul de susan. Sesamina este cunoscută de mai mult timp ca fiind un antioxidant puternic, dar cercetări mai noi arată că poate contribui eficient și la scăderea în greutate. S-a dovedit că forma activă de sesamina stimulează activitatea unui receptor specific, găsit în celule musculare, ale inimii și ale ficatului, ce poartă numele de Receptor Alfa Peroxisome-Proliferator-Activator. O dată ce este activat acest receptor, se pun în mișcare și genele responsabile cu oxidarea (arderea) grăsimilor și eliminarea celulelor adipoase.

Substanțe pentru slăbit – Extractul de hamei

Dacă nu ai pune la socoteală conținutul caloric mare al berii, ai putea să slăbești practicând sportul preferat al bărbaților: "halbere". Dar evident, nu îți recomandăm să bei un "six-pack" dacă vrei să faci un "six-pack". Extractul de hamei se obține de fapt din aceleași flori de hamei folosite la fermentarea berii. De-a lungul timpului a fost folosit cu rolul de calmant, somnifer și anti-inflamator. Ingredientele active din hamei care ajută la slăbit se numesc isohumuloni, aceștia fiind responsabili de gustul amărui al berii. Cercetări recente au relevat că extractul de hamei izomerizat poate ajuta la arderea grăsimilor prin mai multe mecanisme. În primul rând, inhibă absorbția grăsimilor în intestin. În al doilea rând, activează genele implicate în oxidarea grăsimilor. De asemenea, încetinește activitatea genelor care controlează sinteza și stocarea grăsimilor în corp sub forma depozitelor adipoase.