Review AllMax Nutrition - IsoFlex

Review AllMax Nutrition - IsoFlex

Procesare AllMax Nutrition - IsoFlex

Această pudră proteică este un izolat proteic din zer obținut prin prelucrare la rece, la circa 4 grade Celsius, folosindu-se procedeul Cross Flow Microfiltration (CFM). Deci IsoFlex este fabricat la temperaturi scăzute (CTP - Cold Temperature Process), folosindu-se tehnologia CFM. Această modalitate de procesare asigură o concentrație proteică de 90%, protejează fracțiile proteice de la denaturare și elimină aproape 98% din lactoză, ceea ce îl face un produs potrivit chiar și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Foarte important mai este faptul că laptele folosit ca materie primă provine numai de la ferme din SUA (deci nu se folosește materie primă din China), iar produsul este fabricat în SUA.

Informații nutriționale AllMax Nutrition - IsoFlex

Conform datelor furnizate de producător, IsoFlex conține un complex de izolat proteic din zer numit WPI Fortified, care este format, în această ordine a cantităților, de izolat proteic din zer, prelucrat la rece prin tehnologia cross flow microfiltration, WPI97 și peptide din zer bogate în alfa-lactalbumină. WPI97 înseamnă ori hidrolizat proteic din zer cu o concentrație proteică de 97%, ori hidrolizat în proporție de 97% (nu am reușit să aflu care este varianta corectă).

Mai conține și NOS Complex, care este un amestec ce conține L-Arginină, Taurină și acid folic, menit să mărească nivelurile de azot și viteza sângelui, ducând la o rată mai mare de absorbție a proteinei. IsoFlex este, de asemenea, îmbunătățit și cu un complex de glutamină ce folosește Glutasure Technology, ce conține L-Glutamină în formă liberă, care are un aport foarte mare la creșterea masei musculare slabe și la refacerea după efort intens.

Ultimul amestec patentat din compoziția IsoFlex este IS Complex și este direct responsabil pentru creșterea nivelurilor de insulină și, implicit, a ratei de absorbție a proteinei în sânge. Acest amestec conține antioxidantul acid alfa-lipoic, d-Pinitol și 4-hidroxi-izoleucină.

Apreciez transparența celor de la AllMax Nutrition, precum și informațiile detaliate despre acest produs, așa că îți mai pot da și procentele celor mai importante fracții proteice pe care le conține IsoFlex:

  • Glycomacropeptide 21%
  • Alfa-Lactalbumina 15%
  • Bi, Di si Tri-Peptide 4,8%
  • Imunoglobulina 2,5%
  • Bovin Serum Albumin 1,4%

IsoFlex nu este disponibil cu aromă neutră (fără aromă, natural, unflavored), însă ai de ales între 7 arome care sună delicios: ciocolată, ciocolată cu unt de arahide, ciocolată cu mentă, vanilie, căpșuni, portocale și banane. Porția are 30g, din care 27g sunt proteine, 1g carbohidrați, 0g zahăr și 0g grăsimi. În funcție de aroma aleasă vei observa că diferă cantitățile de sodiu și potasiu. Conform BB.com, cele mai bune arome IsoFlex sunt toate cele 3 variante de ciocolată, însă au obținut note bune și aromele de banane și căpșuni.

Review AllMax Nutrition - Isoflex

AllMax Nutrition - Isoflex Apreciez faptul că IsoFlex nu este combinat cu alte surse proteice mai slabe sau cu viteze de asimilare lente și, la fel, apreciez foarte mult procedeul de fabricație, care garantează o calitate superioară a acestui produs. Concentrația proteică este bună, de 90%, iar faptul că este produs în SUA cu lapte de la fermele americane este iarăși un plus. Pentru mezomorfi și endomorfi este excelent faptul că are 0% grăsimi, 0% zahăr și doar 1g de carbohidrați/porție. Cireașa de pe tort o reprezintă amestecurile patentate adăugate în produs, care măresc viteza de absorbție a proteinei, dar furnizează și cantități suplimentare de L-Glutamină și L-Arginină.

Aș prefera să fie disponibil și fără aromă deoarece, așa cum am spus și în alte articole, am împrumutat de la americani obiceiul de a face prăjituri proteice. Mare scofală nu este, pur și simplu adaug niște izolat proteic la coca prăjiturii și asta îmi oferă o prăjitură proteică, adică o alternativă la shake-urile pe care le beau zilnic. Prăjitura merge foarte bine servită cu lapte (pentru a avea și asimilare lentă a proteinelor) și o servesc doar în zilele de repaus (sunt ectomorf, așa că nu mă deranjează carbohidrații sau zaharurile din prăjitură).

De asemenea, aș fi preferat să știu și cantitatea de hidrolizat adăugată, adică să știu clar cât este izolat, cât hidrolizat (și procentul și gradul de hidroliză), și cât sunt peptide.

Per total nu pot da decât nota 10 și, alături de ISO Sensation 93 si CFM Whey Protein, reprezintă cel mai bun izolat proteic din lume (la ora actuală). Poți citi mai multe detalii despre IsoFlex pe pagina oficială a produsului. Dacă ești interesat să achiziționezi orice supliment, nu uita să citești de unde poți cumpăra cele mai ieftine suplimente din Europa!

Poți veni cu completări sau întrebări la acest review, folosind rubrica de comentarii. De asemenea, ne poți împărtăși din propria ta experiență cu IsoFlex.