Apucă-te de dans!

Apucă-te de dans!

De câte ori nu ți s-a întâmplat să fii obligat să participi la nunți? Toată lumea din jurul tău abia aștepta valsul miresei ca să poată ieși la dans, iar tu rămâi singur la masă și te plictisești. Ba chiar mai rău de atât, te uiți cu invidie la prietenii tăi care sunt adevărați magicieni ai ringului de dans.

Te-ai uitat cu atenție la nuntașii care țopăiau în jurul tau, ai memorat pașii de dans, ți-ai făcut curaj si ai intrat în horă alături de partenera ta. Nu poate fi atat de greu, de la copii pana la cei de vârsta a treia, cu toții dansează. Tu de ce nu ai putea?

Iată-te de mână cu prietena ta în mijlocul horei. La început totul merge bine, ți se pare că ții ritmul, poate ceilalți ar trebui să se mai sincronizeze după tine. Ai prins încredere, nu mai stai crispat, te simți stăpân pe situație și dintr-o dată se întâmplă nenorocirea. O auzi pe prietena ta țipând. Când întorci capul și te uiți la ea, o vezi trăgand cu ambele mâini de rochia ei, care ca să vezi, era sub talpile tale.

Atunci te-ai hotărât. Acesta este momentul potrivit să începi să frecventezi lecțiile de dans. Ai văzut reclame pe toți stâlpii, pe rețelele de socializare, ba chiar știi una la tine în cartier.

Acum că rememorezi, parcă nu ai văzut-o nici pe prietena ta de multe ori dansând. Iar atunci când ai vazut-o, ai preferat să nu memorezi momentul. Așa că ar trebui să o convingi să te acompanieze la cursuri, păcălind-o mai întâi ca mergeți să învățați latino, salsa si bachata.

Nu numai că veți învăța să vă mișcați pe ring, dar știi prea bine ca dansul îți pune în funcțiune toți mușchii. Astfel, veți ajunge să îmbinați utilul cu plăcutul. Veți putea, cu ajutorul cursurilor de dans, să obțineți un corp de invidiat intr-un mod foarte plăcut și relaxant.

După ce ați învățat latino, e timpul sa îți pui în aplicare planul inițial și să îi propui dansurile populare. Astfel vei putea fi și tu alături de prietenii tăi în horă, fără să îți dezbraci partenera pe ringul de dans.

Ai găsit activitatea perfectă: înveți să dansezi, te menții în formă și petreci timp cu prietena ta. Dar ce te faci dacă nu o ai? Poți să stai liniștit, aceste săli de dans sunt asemenea locurilor pentru speed dating. Acolo vei întâlni o mulțime de femei singure, ce sunt în căutarea unui partener. 

Așa că nu mai ai nicio scuză, cu prietenă sau fără, dacă nu mai vrei să te faci de râs în fața tuturor membrilor familiei la următorul eveniment, e timpul să te apuci de dans!