Ar fi timpul să te apuci de treabă

Ar fi timpul să te apuci de treabă

Iată că a venit și aniversarea ta de 30 de ani, ai dat o mare petrecere, mai ceva ca cea de la majorat și te-ai distrat copios. Pe lângă asta, ai primit o mulțime de cadouri, care mai de care mai frumoase și mai utile. Printre ele, poți enumăra un ceas care înregistrează kilometri alergați, o pereche de pantofi sport, speciali pentru atletism, iar prietena ta ți-a luat un set de greutăți fitness.

Să fi încercat toți cunoscuții tăi să îți spună ceva? E drept că te-ai cam rotunjit puțin, dar chiar atât de mult încât cei de lângă tine să îți dea indicii cum că ar trebui să te apuc de sport?

La câteva zile distanță, după cina cu Ioana, prietena ta, te-ai decis să o întrebi care a fost toată treaba cu cadourile. De ce de-odată toată lumea a simțit nevoia să îți cumpere obiecte care să te ajute să îți crești tonusul muscular și cum de nu au luat clasicele jocuri de PS4, despre care ai tot adus vorba că le-ai cam vrea, cu luni înainte de a veni aniversarea ta.

Aceasta, într-un moment de sinceritate maximă, care nu prea o caracterizează, ți-a răspuns că setul de greutati fitness a fost ideea ei, pentru că a observat că din cauză că te-ai îngrășat în ultima vreme, ai început să sforăi și nu mai poate dormi cu tine în pat.

Pantofii sport au fost ideea lui Marius, care atunci când a trebuit să alergați după autobuz a văzut că după două sute de metri a trebuit să te agăți de un stâlp, pentru că nu mai puteai respira și ai tras aer adânc în piept pentru a nu leșina. Iar ceasul a venit de la toți, pentru că te știu ca fiind o fire analitică și astfel vei putea afla exact câte sute de metri alergi zilnic (de kilometri nu poate fi vorba la condiția ta fizică).

Cu zâmbetul pe buze ți-a spus că acele greutăți fitness le va folosi și ea împreună cu tine, ori de câte vei vrea să exersezi și că te poate ajuta cu antrenamentul (de precizat că ea face sală de vreo trei ani).

Aproape că ți-a stat desertul în gât atunci când ai realizat că da, deși cândva erai o fire activă, în ultima vreme în afară de aruncatul cu privirea și bere-maraton, nu ai mai făcut vreun alt fel de mișcare. Poate din cauza jobului sau din cauză că ai devenit mai leneș, cert este că te-ai cam îngrășat și trebuie să faci ceva în privința asta. Iar prietenii tăi au fost atât de drăguți încât să îți spună, indirect, că ar fi bine să te apuci de treabă.

Așadar, ia acel set de greutăți fitness și dă-i drumul. Găsești pe site-ul nostru o mulțime sfaturi ce te vor ajuta să execuți corect mișcările. Tot ce trebuie e să ai puțină încredere în tine, iar rezultatele vor apărea.