Benzile de alergat – bariera fetelor greu abordabile

Benzile de alergat – bariera fetelor greu abordabile

Zilele trecute vorbeam cu un prieten de la sală, care îmi spunea că, deși sunt o mulțime de fete drăguțe care se antrenează odată cu noi, nu a apucat să vorbească cu niciuna dintre ele. Problema este că sunt absolut convins că o place foarte mult pe Alina, una din fete, care aproape niciodată nu se apropie de greutățile de fitness, ci stă numai la zona de cardio și aleargă pe benzi de alergat.

Benzile de alergat – bariera fetelelor greu abordabile

Atunci mi-am dat seama că poate că există mai mulți oameni care fac același lucru. Posibil că și tu ești în aceeași situație și nu reușești să întri în vorbă cu fata care îți place, tocmai pentru că stă departe de tine în timpul exercițiilor.

Chiar dacă ai mai cunoscut fete în sală și nu ești un tip timid, nu știi sigur cum să te descurci în situația în care persoana respectivă se antrenează doar pe benzi de alergat. Dacă ar veni să ridice două gantere ar fi fost simplă abordarea: te ofereai să îi arăți cum ar trebui să execute corect exercițiul, făceai o glumă, te prezentai și de acolo totul era simplu.

Abordarea corectă

Dar cum gestionezi o situație în care nu ești tu cel care controlează? Ce trebuie să înțelegi este că nicio fată nu își dorește să nu fie observată. Nu cred că există femeie care să se trezească dimineață și să își spună “Sper să nu mă bage nimeni în seamă azi”. Acest lucru se aplică indiferent dacă au prietenă, iubit, soț etc. Doar că unele, întocmai precum prietenul meu, nu au suficientă încredere în ele sau au trecut prin experiențe nu foarte plăcute și preferă să stea deoparte, să fie mai greu abordabile.

Ieși din zona de confort

Ei bine, situație este cât se poate de simplă. Pentru a intra în vorbă cu o astfel de fata, care stă și aleargă tot antrenamentul pe benzi de alergat, nu e nevoie decât să inversezi puțin rolurile. Adică să te duci la ea și, spre deosebire de ce ai face cu greutățile, când îi arăți tu cum să le folosească, cere-i ajutorul ei.

Explică-i că e prima dată când te urci pe un astfel de aparat, că până atunci îți era frică să nu cazi în cap de pe el și să te faci de râs, spre exemplu. Astfel, o faci și să zâmbească și te deschizi, îți arăți laturile mai puțin masculine, fricile, temerile, lucru pe care fetele îl apreciază destul de mult. De acolo, știi ce ai de făcut în continuare, așa că nu mai are sens să continuu.

Soluția este cât se poate de simplă: ieși din aria ta de confort și vei avea doar de câștigat.