Când este bine să cumperi o tricicletă de copii?

Când este bine să cumperi o tricicletă de copii?

Foarte important, până să te hotărăști asupra tricicletei de copii pe care să o achiziționezi pentru țâncul tău, trebuie să îi insufli pasiunea ta pentru ciclism. Și cum vei face asta, te întrebi? Foarte simplu: ia-l cu tine de fiecare dată când ieși la plimbare pe bicicletă.

Cumpără-ți un scaun de copii, fixează-l pe bicla ta și ia-ți băiețelul să vedeți animalele de la zoo. Sau mergeți până la bunica, atunci când face cozonaci proaspeți. Nu uita să îi cumperi și lui o cască de protecție. În felul acesta, se va obișnui cu vântul care îi va bate prin păr. Va învăța că este plăcut atunci când coboară o pantă. Va vedea că este ceva mai dificil să urce un deal. La urma urmei, dacă vrei ca cel mic să aibă o educație bună în ceea ce privește ciclismul, lucrul ăsta trebuie să pornească de la tine, nu? Fii sigur că iei cu tine apă și niște gustări. Din când în când întoarce-te la el și dă-i o bombonică sau o gura de apă, atunci când ieșiți la pedalat

Înainte de a intra pe site-urile de specialitate pentru a te interesa despre triciclete copii, ar fi bine să îl înveți cât de important este să își țină echilibrul. Asigură-te că este atent la tine atunci când te plimbi cu el în spate. Ține-l aproape de tine și nu uita de gustări, cred că ți-am mai spus și mai devreme, nu?  

Îmbracă-l bine, ține cont că tu ești obișnuit cu aerul rece care trece pe lângă tine, dar el nu. În scurt timp, va fi cel mai fericit copil atunci când îi vei spune că plecați la o plimbare pe două roți. Va fi tot timpul călătoriei cu zâmbetul pe buze. Asta dacă ai suficiente dulciuri la tine. Chiar nu glumesc în legătură cu mâncărica. Dacă nu ai ceva cu care să îi potolești foamea, se va transforma dintr-un puști zâmbăreț într-unul plângăreț. Și îți va strica toată distracția.

Abia după ce îl vezi că se simte bine în spatele tău și că s-a familiarizat cu traficul, cu echilibrul și tot ce ține de ciclism, arată-i câteva triciclete de copii și spune-i să își aleagă una. Lasă-l să decidă el pe care din ele o vrea. Cu ajutorul ei va învăța cum să pedaleze, iar apoi, după câteva luni, vei putea să îi cumperi și o bicicletă doar a lui.