Ce sunt bicicletele eliptice?

Ce sunt bicicletele eliptice?

Cu siguranță le-ai văzut fie prin cluburile de fitness, fie în apartamentul cuiva, dar niciodată nu te-a interesat să afli prea multe informații despre ele. Asta până recent, când ai început să mergi la o anume sală din cartier. Ei bine, acolo, pe lângă faptul că nu au alte tipuri de aparate pe care să le folosești pentru exerciții cardio, sunt foarte multe domnișoare drăguțe care toată ziua se antrenează pe aceste biciclete eliptice.

Bineînțeles că acum ai început să te interesezi în legătură cu aparatele mai sus menționate, pentru a avea subiect de discuție cu persoanele de sex opus. În continuare, vor fi prezentate câteva detalii generale legate de biciclete eliptice, care se poate să te ajute să intri în vorbă cu fetele respective.

Ce sunt modelele de biciclete eliptice?

Sunt niște aparate care se folosesc pentru a simula urcatul scărilor, mersul sau alergatul, fără să cauzeze utilizatorului un stres excesiv asupra încheieturilor și a ligamentelor. Din această cauză, vei putea vedea mulți oameni care au suferit diverse accidentări, fie ele osoase, articulare sau musculare, care se recuperează folosind biciclete eliptice.

Când au apărut bicicletele eliptice?

Prima referință cu privire la designul specific pentru biciclete eliptice apare în anul 1988 în urma unui studiu realizat de niște oameni de știință de la Universitatea Purdue. Pe baza acestui studiu, în 1995 Precor inventează primul aparat de fitness care folosea acest sistem, iar de acolo s-au inspirat multe alte companii.

Ce zone ale corpului sunt antrenate de biciclete eliptice?

Într-un cuvânt, toate. Dacă execuți corect exercițiile, ținându-te de mânere, vei activa atât mușchii părții inferioare a corpului, cum ar fi gambele, cvadricepșii și bicepșii femurali, glutealii, cât și pe cei superiori, printre care brațe, umeri, spate. Abdomenul se antrenează automat de fiecare dată când ridici picioarele suficient, iar cu asta, mare parte a grupelor musculare majore sunt exersate.

Sperăm ca aceste informații să îți fie utile ca un ice-breaker pentru o conversație cu fata sau fetele pe care vrei să le abordezi. Și nu uita, indiferent câte detalii ai în legătură cu orice subiect, cel mai important pas în abordarea unei domnișoare este încrederea în tine. Nu trebuie decât să ai curaj, să glumești atunci când este cazul și să mergi înainte.