Cum ai ajuns să îți cumperi o trotinetă?

Cum ai ajuns să îți cumperi o trotinetă?

Cum ai ajuns să îți cumperi o trotinetă? Iată o întrebare bună. Niciodată nu ai fost fan al acestui mijloc de transport, dacă îl poți numi așa. Și, de fapt, al niciunui sport care implica să nu ai picioarele în contact direct cu solul. Erai bun la fotbal, handbal, basket și, deși știai să mergi pe role și bicicletă, nu întelegeai ce era frumos în a pierde vremea folosind unul dintre aceste obiecte.

Anii au trecut, gașca de prieteni cu care obișnuiai să practici activitățile în aer liber s-a diminuat și te-ai trezit în situația în care tânjeai după un nou sport care să îți dea noi provocări. Într-o zi, plimbându-te prin parc, ai observat o gașcă de tineri pe trotinete copii și ți-a venit ideea trăznită de a achiziționa și tu una, doar că de adulți.

După câteva zile, în weekend, ai ieșit la primul test drive. Ca de obicei, ai reușit să înțelegi foarte repede cum să îți ții echilibrul, cum să te apleci pentru a prinde viteză și cum să frânezi. Nu-ți venea să crezi cât de distractiv era. După doar câteva ore de plimbat cu ea pe aleile line ale parcului, începeai să cauție pantele cele mai abrupte, pentru o doză mai mare de adrenalină. Sentimentul pe care l-ai avut în momentul în care ai găsit, în sfârșit, un deal destul de mare și te-ai dat pe el, a fost incredibil. Te-ai simțit din nou copil. Râdeai singur, iar băieții cu trotinete de copii care erau la baza pantei, te aplaudau și te încurajau să te mai dai o dată. Lucru pe care l-ai și făcut.

Din momentul acela, viața ta s-a schimbat. Ori de câte ori este frumos afară, fie că e iarnă sau vară, frig sau cald, noapte sau zi, tu ieși la plimbare cu Troti a ta. Drumul către muncă, tot pe trotinetă îl faci, atunci când temperatura te ajută, iar condiția ta fizică s-a îmbunătățit exponențial. Pe lângă faptul că ai slăbit, ai reușit să devii și mai vesel.

De fiecare dată când prietenii tăi adulți te întreabă cum ai dat de acest sport și le povestești cum o gașcă de tineri pe trotinete de copii te-a determinat să o iei pe Troti, te amuzi copios. Dar tuturor le spui că este nevoie să învețe să meargă pe ea și să se dea pe prima pantă, că după aceea garantat nu se vor mai desprinde de ghidon.