Cum te poate ajuta o trotinetă pentru copii pe tine

Cum te poate ajuta o trotinetă pentru copii pe tine

Ca tată singur, este foarte complicat să găsești mereu lucruri interesante de făcut cu cel mic. El vrea distracție, tu vrei să cunoști persoane noi, de preferat de sex opus. Te-ai gândit vreodată cât de mult te-ar putea ajuta la acest aspect o trotinetă de copii? Este mult mai utilă chiar și decât un cățel. Nimic nu este mai atrăgător pentru o femeie decât un bărbat care are grijă de copilul lui. Dar hai să vorbim în continuare despre cum poți folosi în avantajul tău această jucărie.

Să spunem că ești cu prichindelul în parc și își scoate pentru prima data noua trotinetă. Habar nu ai să mergi pe ea. Nici nu ai văzut vreodată pe cineva plimbându-se cu așa ceva. Nicio problemă: găsește o domnișoară singură și întreab-o pe ea dacă te poate ajuta să îți înveți odrasla cum să se dea. Zâmbește și poartă-te drăguț. Chiar dacă nu va știi nici ea, nu va ezita să te ajute. Vei cădea și te vei împiedica, desigur, pentru a o amuza, iar atunci când va veni întrebarea “Vrei să ieșim la un pahar de vin mâine seară”, sigur că răspunsul va fi unul afirmativ.

Altă variantă ar fi ca fiul tău să se împrietenească cu alți copii care merg pe trotinetă de copii. Imposibil în toată gașca de rideri să nu existe măcar unul care să aibă o mamă singură, care să fie și drăguță pe de-asupra. Inevitabil, atunci când te duci să îl iei de la skate-park vă veți vedea și nu trebuie decât o întrebare, în genul “A fost greu să îl înveți să meargă pe așa ceva?” sau „Nu pot să înțeleg pasiunea lor pentru jucăriile astea. Tu?”. Fiecare întrebare urmată de un zâmbet, care va duce la discuții mult mai elaborate.

Lăsând la o parte multele metode prin care poți interacționa cu persoane de sex opus folosind trotinete copii, acestea sunt și o variantă foarte interesantă prin care cel mic își va consuma energia. Este un sport foarte interesant, diferit de ceea ce erai tu obișnuit să numești mișcare fizică, dar cu timpul vei ajunge și tu să îndrăgești jucăria aia. Și asta din cauză că vei observa un zâmbet pe buzele copilului, de fiecare dată când iese la joacă.

În ceea ce privește domnișoarele, tu știi mai bine decât mine că nu ai nevoie decât de un “Bună!” pentru a putea iniția o conversație plăcută, ce ulterior va rezulta într-o întâlnire. O trotinetă de copii este metoda ideală de a realiza acest lucru.