Cum ți-au îmbunătățit rolele de copii weekendul

Cum ți-au îmbunătățit rolele de copii weekendul

Într-o zi, ieșind de la muncă, ai observat la metrou o gașcă de tineri, care aveau role de copii în picioare. Nimic neobișnuit aici. Locuind în București, ai avut ocazia să observi toate mijloacele de transport: de la RATB, la tricicletă electrică. Ce te-a mirat, a fost bucuria pe care cei mici o emanau.

Trebuie spus că veneai după câteva zile de coșmar, în care șeful a tras de tine, iar tu, la rândul tău de echipa pe care o conduci, pentru a atinge targetul semestrial. Cu toate eforturile depuse, nopți nedormite și sute de variante de vânzări schimbate într-un interval foarte scurt, tot nu ați reușit să realizați ceea ce vă propuseseți. Erai destul de deprimat la gândul că după atâta efort nu vei fi remunerat corespunzător, când i-ai văzut pe acei tineri, iar seara ta s-a schimbat.

Ce făceau ei nu era nimic deosebit: își foloseau rolele de copii pentru a face scheme pe peron și se întărâtau unul pe celălalt. Dar în momentul ăla ai știut că și tu trebuie să îți cumperi o pereche. Simțeai că după aceea te vei putea relaxa și tu ca ei și vei putea, la rândul tău să râzi și să te amuzi. Zis și făcut: a doua zi, sâmbătă, cu toate că până atunci nu încălțasei așa ceva, ai intrat în primul magazin și ai cumpărat o pereche asemănătoare cu acele role copii cu care erau încălțați tinerii.

Luni când ai ajuns la muncă, aveai vânătăi peste tot: pe tibii, pe coapse, chiar și în cotul stâng. Genunchii erau juliți până la sânge, împreună cu palma dreptă, dar tu erai tot un zâmbet. Absolut toți din echipa ta erau triști și speriați, așteptându-se să țipi la ei sau să îi iei la bani mărunți. Fapt care se și întâmplase semestrul trecut. Dar tu, în ziua respectivă erai foarte vesel, jovial. Le-ai spus “Băieți, asta este; ce a fost, a fost, haideți să ne apucăm de treabă încă de astăzi, pentru a nu mai fi în situația asta peste alte trei luni”. Nici ție, nici lor nu le venea să creadă că nu ești nervos și că nu cauți vinovați pentru eșecul din zilele trecute.

Seara respectivă, după muncă, te-ai dus direct în parc, la plimbare cu noile achiziții. La prima căzătură, una urâtă, în urma căreia ți-ai julit și palma stângă, ai început să râzi. Te amuza cât e tare au putut schimba niște puști și rolele lor de copii ziua care se anunța a fi una incredibil de anostă.