Exerciții pentru tricepși de invidiat

Exerciții pentru tricepși de invidiat

Nu ești mulțumit de felul cum arată brațele tale? Ți se par că sunt prea subțiri sau firave? Dacă da, atunci de ce nu schimbi un pic rutina de antrenament pentru ele? Tricepșii alcătuiesc aproximativ 3 pătrimi din brațul tău, așa că a venit vremea să îi pui la muncă serioasă. Prin adăugarea exercițiilor pe care ți le voi prezenta imediat, vei reuși să le oferi tricepșilor tăi un antrenament adevărat, care să încheie ziua ta la sală în stil mare. Rolul exercițiilor este acela de a bombarda mușchii cu seturi și scheme de repetiții diferite, de a crește fluxul sanguin din ei și de a le maximiza creșterea. Atenție! Nu efectua aceste mișcări la finalul fiecărui antrenament! De-a lungul unei perioade de timp de 3 săptămâni, concentrează-te asupra unei grupe de mușchi, adăugând exercițiile despre care vei citi imediat ca încheiere, la jumătate sau maximum 3 pătrimi din zilele în care te antrenezi.

Exercitii triceps de final 1

Set de epuizare cu extensia brațelor la scripete, din picioare - număr seturi: 1 singur set cu 50 de repetări; - tempo: rapid, atât la contracțiile concentrice, cât și la cele excentrice; Strânge și ține o secundă la finalul exercițiului și folosește o greutate mică. Dacă ai cedat înainte de a ajunge la repetarea cu numărul 50, odihnește-te 5 secunde, apoi continuă.

Exercitii triceps de final 2

Set de epuizare gigant Acesta este, în esență, un dropset în 3 faze, în care se folosesc mișcări diferite. Se începe exercițiul cu o greutate mare, apoi se coboară la greutăți din ce în ce mai mici.

1. Flotări la paralele - 25 de repetări;

2. Extensia brațelor cu bara Z, din culcat, pe banca orizontală - 25 de repetări;

3. Împins cu ganterele din șezut - 25 de repetări;