Ieși la pedalat cu triciclete pentru adulți

Ieși la pedalat cu triciclete pentru adulți

Te numeri printre puținii oameni care atunci când era mic nu își dorea o bicicletă. Chiar dacă ai tăi părinți încă de când abia puteai sta în șezut te-au așezat în șaua unor diverse modele de triciclete copii, atunci când ai mai crescut, ai detestat ideea de pedalare. Îți plăcea să faci sport, dar numai cele care implicau atingerea solului cu picioarele, cum ar fi fotbalul, baschetul, handbalul etc. Patinajul, schiurile și ciclismul le considerai mai degrabă sporturi feminine și care nu te interesau.

Timpul a trecut, ai devenit un adult responsabil, iar acum dorești să faci mai multă mișcare. De fotbal sau baschet nu mai poate fi vorba, pentru că s-a diminuat considerabil gașca ta de prieteni, iar cei rămași, în afară de bere-viteză și aruncatul cu privirea nu știu vreun alt sport. Cum mare parte a colegilor de muncă vin și pleacă de la birou pedalând, te-ar tenta și pe tine ideea, dar nu știi să îți ții echilibrul pe o bicicletă. Ce poți să faci?

Ei bine, răspunsul este unul simplu: cumpără-ți o tricicletă. Și nu, aici nu mă refer la variantele acelea de triciclete copii, care sunt împinse de părinții celor mici pe aleile parcurilor. Cu o simplă căutare pe net, vei observa că există o multitudine de modele din care poți alege.

Recent, producătorii de biciclete au observat că un număr din ce în ce mai mare de adulți doresc să învețe să meargă pe bicicletă, însă le este rușine să facă acest lucru. Pentru a materializa și segmentul acesta de piață, ei au venit cu versiuni adaptate ale variantelor de triciclete copii și au văzut că succesul a fost unul garantat.

De la modele clasice, care vin cu un coșuleț în față și portbagaj în spate, la variante așa numite heavy duty, gama este una mare. Vei putea găsi triciclete de relaxare, de viteză și chiar de munte. Dacă nu ai suficient de mult spațiu de depozitare, află că există chiar și unele pliabile, care nu vor ocupa mai mult loc ca triciclete copii.

În concluzie, chiar dacă nu ai învățat încă să îți ții echilibrul pe două roți, asta nu înseamnă că nu poți să ieși la pedalat. Tot ce îți trebuie este puțină îndrăzneală și în mod cert toți colegii vor fi geloși pe modelul tău de tricicletă. Și de ce nu, poate lansezi un nou trend.