Review VPX - SRO Zero Carb

Review VPX - SRO Zero Carb

Procesare VPX - SRO Zero Carb

Această proteină este 100% izolat proteic din zer, obținut printr-o tehnologie proprie VPX, și anume SRO (Spirofuse Reverse Osmosis). Această tehnologie este de fapt o filtrare la temperaturi scăzute, folosindu-se niște membrane speciale, care permit menținerea unui procent de peste 99% de proteină pură, precum și îmbunătățirea gustului cu diverse arome, fără însă a se mări cantitățile de carbohidrați și grăsimi. După spusele lor, acest procedeul de fabricare a proteinei este de fapt un CFM (Cross Flow Microfiltration) care are loc la temperaturi scăzute, folosindu-se mai multe tehnici de filtrare (quadifiltrare), precum și membrane noi, de ultimă generație.

Informații nutriționale VPX - SRO Zero Carb

Conform datelor furnizate de producător, SRO Zero Carb are o porție de 23 sau 23,5g, în funcție de aromă, din care 20g sunt proteine, ceea ce înseamnă o concentrație proteică de 85 - 87%. Singura aromă care nu conține deloc grăsimi este cea de căpșuni, celelalte 3 arome conținând mai puțin de 4% grăsimi.

Produsul este disponibil la 2 gramaje și 4 arome (ciocolată, vanilie, căpșuni, biscuiți graham). În compoziția produsului mai intră și hidrolizat proteic din zer sub formă de di-peptide și tri-peptide, însă nu se precizează cantitatea, deci probabil vorbim de o cantitate foarte mică.

SRO Zero Carb nu conține lactoză, fiind sigur pentru persoanele cu intoleranță la acest produs. De asemenea, nu conține niciun fel de substanță adăugată (BCAA, glutamină, taurină șamd). Cea mai gustoasă aromă, conform BB.com este cea de ciocolată, însă se pare că toate aromele au un gust bun, băubil și neartificial.

Review VPX - SRO Zero Carb

VPX - SRO Zero Carb Ce pot spune? Mi se pare o proteină interesantă, însă mi-ar fi plăcut să pot afla mai multe informații despre ea.

Poți număra pe degete izolatele proteice care vin în diverse arome, însă au 0g de carbohidrați, iar acesta este un avantaj enorm pentru SRO Zero Carb. Reverse Osmosis este unul din procedeele care se folosesc în cross flow filtration (diferă membranele folosite). Mai trebuie menționat că cei de la VPX au fost pionierii procedeului CFM, producând primul izolat proteic din lume cu această tehnologie. Cu alte cuvinte, VPX este un producător destul de vechi pe piață, care a căpătat o experiență considerabilă, și care este un pionier în domeniul nutriției sportive.

Per total dau nota 9 (ar fi fost 10 dacă ar fi avut o concentrație proteică puțin mai mare) și pot spune cu certitudine că este unul din cele mai bune izolate proteice din zer din lume! Poți citi mai multe detalii despre SRO Zero Carb pe pagina oficială a produsului. Dacă ești interesat să achiziționezi orice supliment, nu uita să citești de unde poți cumpăra cele mai ieftine suplimente din Europa!

Poți veni cu completări sau întrebări la acest review, folosind rubrica de comentarii. De asemenea, ne poți împărtăși din propria ta experiență cu SRO Zero Carb.