Review Now Foods - Whey Protein Isolate

Review Now Foods - Whey Protein Isolate

Procesare Now Foods - Whey Protein Isolate

Această pudră proteică este 100% izolat proteic din zer obținut prin microfiltrare.

Informații nutriționale Now Foods - Whey Protein Isolate

Conform datelor furnizate de producător, Whey Protein Isolate conține doar izolat proteic din zer obținut prin microfiltrare, procedeu care folosește membrane ceramice pentru a filtra carbohidrații și grăsimile, păstrând intacte fracțiile proteice beta lacto globulină, alfa lacto albumină, imunoglobuline și glicomacropeptide, care sunt cele mai importante fracții proteice pentru creșterea în masă musculară.

O porție are 28g, din care 25g reprezintă proteine, 0,5g grăsimi, iar carbohidrații sunt prezenți într-o cantitate mai mică de 1g/porție.

Whey Protein Isolate de la Now Foods este disponibil cu aromă neutră (unflavored), însă sunt disponibile și arome diverse. Trebuie însă să știi că cea mai mare concentrație proteică o oferă varianta unflavored (89%), în timp ce variantele aromate au o concentrație proteică mai mică, ajungând chiar și la 80%. Conform BB.com, cea mai apreciată variantă este Natural Unflavored, pe locurile următoare, fără a ieși însă în evidență, situându-se aromele Dutch Chocolate și Natural Vanilla.

Review Now Foods - Whey Protein Isolate

Now Foods - Whey Protein Isolate Apreciez faptul că aceast izolat proteic nu este combinat cu alte surse proteice mai slabe sau cu viteze de asimilare lente și, la fel, apreciez procedeul de fabricație, care garantează o calitate superioară a acestui produs. Concentrația proteica este bună, de 89%, iar faptul că este produs în SUA este iarăși un plus.

Concentrațiile de carbohidrați și grăsimi, fiind foarte mici, fac din acest produs o proteină recomandată tuturor tipurilor somatice. Apreciez și faptul că acest produs este disponibil și în varianta bio, adică organică, însă și informațiile nutriționale diferă puțin, varianta organică având o concentrație de doar 79%, ceea ce este foarte puțin pentru unul din cele mai bune izolate protiece din zer.

Produsul nu conține substanțe adăugate, deci what you see is what you get!. Este cu siguranță un produs de top, și aici mă refer strict la varianta Unflavored, deoarece variantele aromate au o concentrație proteică prea mică pentru a fi incluse la the best of the best!.

Per total nu pot da decât nota 9, însă este o notă foarte bună ținând cont că nota 10 o reprezintă proteina ideală, și am doar 3 produse din toată lumea cărora le pot acorda această notă maxima. Poți citi mai multe detalii despre Whey Protein Isolate pe pagina oficială a produsului. Dacă ești interesat să achiziționezi orice supliment, nu uita să citești de unde poți cumpăra cele mai ieftine suplimente din Europa!

Poți veni cu completări sau întrebări la acest review, folosind rubrica de comentarii. De asemenea, ne poți împărtăși din propria ta experiență cu Whey Protein Isolate.