Review Syntrax - Nectar

Review Syntrax - Nectar

Procesare Syntrax - Nectar

Nectar este unul din ultimele produse scoase pe piață de compania Syntrax și se vrea a fi unul din cele mai bune și pure izolate proteice din zer. Produsul este 100% izolat proteic din zer și folosește doar proteină Promina, despre care se spune că este mai bună decât proteina obținută prin procedeul CFM, deoarece este mai pură și reține o cantitate mai mare din fracțiile proteice foarte necesare creșterii masei musculare.

Informații nutriționale Syntrax - Nectar

Produsul are 86% concentrație proteică, 0% carbohidrați și 0% grăsimi și este disponibil în 9 arome delicioase și neobișnuite. Astfel găsim arome precum: Caribbean Cooler, Fuzzy Navel, Roadside Lemonade, Twisted Cherry care, cel puțin pe mine, mă răcoresc numai când le pronunț. Nectar nu conține lactoză, gluten și nici aspartam și este ideal pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.

Review Syntrax - Nectar

Syntrax - Nectar La prima vedere am fost încântat de acest produs, datorită atât procedeului folosit la obținerea și filtrarea proteinei, cât și aromelor de-a dreptul perfecte pentru perioadele călduroase. Însă am căutat mult să găsesc date despre această proteină Promina și nu am reușit să aflu absolut nimic. În condițiile în care această proteină este considerată ca fiind cea mai pură și mai bună, mă așteptam să găsesc mai mulți producători care să o folosească, sau măcar un site dedicat ei, însă nu a fost cazul.

Într-adevăr, producătorul este văzut bine de consumatori și este recomandat ca făcând produse de o calitate superioară. Însă alt aspect care mă pune pe gânduri la absolut orice produs este faptul că nu se menționează țara în care se fabrică produsul. Pe etichetă scrie sec "made for ... " și nu avem nici măcar o adresă normală, ci doar o cutie poștală. Aceeași schemă o folosesc și cei de la Devil Nutrition, iar produsele lor sunt fabricate în China și Ungaria, cu toate că au PO Box de SUA. Nu îmi plac aceste induceri în eroare și informațiile omise intenționat, deci eu personal nu pot avea mare încredere în acest produs.

După cele declarate, concentrația proteică este puțin cam mică, însă cea de carbo și grăsimi, adică zero, este perfectă! Aromele sună demențial însă ... nota 8/10 doar pentru faptul că se ascunde țara de producție. Personal nu pot recomanda niciun produs care ascunde informații însă, dacă ne luăm doar după datele de pe etichetă, ar trebui să fie una din cele mai bune proteine de pe piață! Oricum, am cerut informații suplimentare de la producător și, în cazul în care le voi primi, voi actualiza acest articol.

Editare ulterioară: Am primit un răspuns parțial de la producător, în care a comunicat că toate produsele lor sunt fabricate în SUA. Totuși, când am cerut mai multe detalii despre fabrica unde sunt produse, nu am mai primit niciun răspuns, și deja au trecut 9 zile de când am adresat întrebarea (la prima întrebare mi s-a răspuns în 4 ore). Răspunsul primit nu mă mulțumește. Poate sunt făcute în SUA dar, ascunzând date despre fabrică, nu fac altceva decât să-mi ridice alte semne de întrebare. Eu personal nu voi consuma acest produs și nici nu îl pot recomanda. În continuare redau scurta discuție avută cu ei:

Eu: "Hi, I want to try Nectar but I noticed that it doesn't say in which country it is made. Can you please answer me regarding the country of manufacture? Thank you!"

Raspuns: "All of our products are made in the USA."

Eu: "Thank you so much for your answer. I am still a bit confused though because in the past I bought products that had written on the label "made for ..." and a PO box from USA and later I found out that that products were made in China. Can you be more specific about the manufacturing facility? Thank you!"

Poți citi mai multe detalii despre Nectar pe pagina oficială a produsului. Dacă ești interesat să achiziționezi orice supliment, nu uita să citești de unde poți cumpăra cele mai ieftine suplimente din Europa!

Poți veni cu completări sau întrebări la acest review, folosind rubrica de comentarii. De asemenea, ne poți împărtăși din propria ta experiență cu Nectar.