Review Ultimate Nutrition - ISO Sensation 93

Review Ultimate Nutrition - ISO Sensation 93

Procesare Ultimate Nutrition - ISO Sensation 93

Această pudră proteică este un izolat proteic din zer obținut prin prelucrare la rece, folosindu-se procedeul IsoChill, care este un Cross Flow Microfiltration (CFM) la temperaturi foarte scăzute, cu dublă filtrare. Această modalitate de procesare protejează fracțiile proteice de la denaturare și elimină aproape 98% din lactoză, ceea ce îl face un produs potrivit chiar și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Produsul este fabricat în SUA, ceea ce oferă o garanție suplimentară a calității.

Informații nutriționale Ultimate Nutrition - ISO Sensation 93

Acest produs se face în 2 formule, aproape identice: una pentru SUA și Canada și alta pentru restul lumii. Din acest motiv, acest review este pentru formula europeană, adică cea pe care o poți cumpăra din orice țară europeană. Analizând varianta Natural, adică fără aromă, observăm ceva incredibil: o porție are 32g, din care 28g sunt proteine. Poate vei spune "Și ce-i cu asta? Am văzut și mai bine!". Da, dar în afară de aceste 28g de proteine, fiecare porție mai conține și 2g de glutamină Glutapure, precum și 500mg de aminoacizi BCAA. Asta înseamnă că avem o cantitate totală de proteine de 30,5g la fiecare 32g de produs, adică o concentrație proteică de 95,3% !!! Ei, ce mai zici acum? Câte astfel de produse, care să ofere 95% concentrație proteică, ai găsit?

Pentru cârcotași, adică pentru cei care și-au făcut un scop în viață din a contrazice absolut orice nu este spus de ei, să explic puțin această concentrație: varianta natural pentru SUA are o porție de 32g, din care 30g de proteine, iar pe etichetă nu apare glutamina Glutapure, însă ea este în produs. Atât doar că, la americani, acest aminoacid adăugat se include în totalul proteinei scrisă pe etichetă. La varianta europeană avem aceeași cantitate de glutamină Glutapure și mai avem în plus și 500mg de BCAA. Nu știu să spun ce anume prevede legea fiecărei țări referitor la etichetare, însă glutamina este listată separat, la fel și aminoacizii BCAA. Probabil sunt câteva țări care cer ca aceste ingrediente adăugate să fie listate separat, și ele apar pe etichetă în continuarea ingredientelor, având același rang, ceea ce înseamnă că se adună la cele de dinaintea lor, și nu reprezintă o altă formulare a ingredientelor mai sus menționate.

Formula europeană ISO Sensation 93 este îmbunătățită, așa cum am spus mai sus, cu glutamină Glutapure (2g/porție), precum și cu 500mg de aminoacizi cu lanțuri ramificate (BCAA). Îmi pare însă mult mai interesantă formula americană care nu conține BCAA, însă acele 500mg nu reprezintă o cantitate mare, deci ne putem lipsi de ele, însă conține colostrum, care ajută la dezvoltarea sistemului imunitar, complex SI (format din ALA, d-Pinitol și 4-hidroxi-izoleucină, are rolul de a crește nivelurile de insulină și, implicit, a ratei de absorbție a proteinei în sânge), complexul Glutapure conține și N-Acetyl L-Glutamină, și mai conține și complexul D, adică un complex de enzime digestive, care constă în protează și lactază. Per total mi se pare mai bună formula americană, însă și cea europeană este la loc de cinste, în special datorită concentrației proteice foarte mari, de peste 95%.

ISO Sensation 93 este disponibil cu aromă neutră (natural), însă ai de ales între alte 7 arome care sună delicios: chocolate, chocolate fudge, vanilla bean, cookies & cream, cafe brazil, strawberry și blueberry. Principala diferență din punct de vedere nutrițional între arome este mărimea porției, care variază între 32 și 33g, în funcție de aromă, însă cantitatea de proteine, carbohidrați și grăsimi este aceeași. Conform BB.com, cele mai bune arome ISO Sensation 93 sunt chocolate fudge și strawberry, iar rating-ul mediu pentru gust este 8,4/10.

Review Ultimate Nutrition - ISO Sensation 93

Ultimate Nutrition - ISO Sensation 93 Ce pot spune? 95% concentrație proteică pentru un izolat proteic din zer dublu filtrat la rece prin tehnologia CFM ... este produsul ideal pentru mine! Apoi, faptul că are adăugată și glutamină, dar și aminoacizi cu lanțuri ramificate, chiar dacă aceste cantități sunt mici, este iarăși un mare plus. Fabricat în SUA, disponibil și cu gust neutru, și în alte 7 arome ... deja vorbim de produsul perfect! Fără niciun fel de discuție, nota 10 pentru ISO Sensation 93 varianta europeană, și nota 11 pentru varianta americană. Asta e, tot timpul variantele americane vor fi mai bune, deoarece ei nu au atâtea restricții câte avem în Europa!

Asa cum spuneam, nu pot da decat nota 10 si, alaturi de IsoFlex si CFM Whey Protein, reprezintă cel mai bun izolat proteic din lume (la ora actuală). Poți citi mai multe detalii despre ISO Sensation 93 pe pagina oficială a produsului (ATENȚIE: se descrie formula americană, nu cea europeană!). Dacă ești interesat să achiziționezi orice supliment, nu uita să citești de unde poți cumpăra cele mai ieftine suplimente din Europa!

Poți veni cu completări sau întrebări la acest review, folosind rubrica de comentarii. De asemenea, ne poți împărtăși din propria ta experiență cu ISO Sensation 93.