Tenisul de masă - o distracție neașteptată

Tenisul de masă - o distracție neașteptată

Cea mai distractivă zi pe care ai avut-o anul ăsta a fost într-o zi de miercuri, după o ședință incredibil de obositoare la muncă. S-a întâmplat ca atunci să vină adaptarea salariilor în conformitate cu indicatorii de performanță ai întregii echipe. Ție ți-a revenit nefericita sarcină de a scădea bonusurile tuturor cu 20%. Deși de câteva săptămâni bune ai tot încercat să îi motivezi pe băieți și să îi avertizezi că vor veni niște tăieri de bani, din păcate, echipa nu a dat randamentul dorit. Ca un manager bun ce ești, ți-ai asumat eșecul și, desigur, și tu ai resimțit efectul acestor rezultate slabe.

În afară de doi oameni din echipă, cu care ai avut câteva certuri, mare parte a personalului a înțeles că este justificată scăderea remunerației. Dar după cum ziceam, ziua aceea de miercuri fusese una groaznică. Abia așteptai să pleci odată de la birou, când, de nicăieri, a venit telefonul bunului tău prieten, Vlad, care te invita să beți o bere. Cum nu îți doreai prea tare să ajungi acasă și să te gândești la cât de slabe au fost rezultatele lunilor precedente, ai acceptat să vă vedeți.

Întâlnirea s-a ținut într-un loc mai puțin frecventat de tine: o sală cu mese de tenis. Mai încercasei să joci de câteva ori, dar fără succes. În ziua respectivă, însă, ți-ai călcat peste orgoliul care te ghidează întotdeauna și te îndeamnă să fii cel mai bun la orice întreprinzi. Ai luat două beri, le-ai dat pe gât și ai început să lovești cu paleta mingea aceea mică și albă. Nu știi de ce, dar din senin ai început să râzi. De fiecare dată când nu îți ieșea o lovitură, în loc să fii nervos cum se întâmpla de obicei, tu erai mai vesel, mai bine dispus.

Desigur că veselia ta nu a rămas neobservată și, în scurt timp, au venit la masa de tenis două domnișoare să vă întrebe dacă nu pot să joace și ele cu voi. De așa râsete cum ați tras în seara aia, nu mai avusesei parte de luni bune. Toată lumea se amuza de felul în care țineai paleta, cum încercai să plonjezi după mingile la care nu reușeai să ajungi doar întinzându-ți mâna. Ce să mai... v-ați distrat copios. Când v-ați hotărât să plecați de la mesele de tenis, fetele au decis să vă însoțească, iar râsetele au continuat în centru, unde ați fost să mai beți câteva pahare de vin.

Spre uimirea ta, o banală ieșire la o bere într-un club cu mese de tenis, s-a dovedit a fi una foarte distractivă și care, pe deasupra, te-a ajutat să obții și numărul de telefon al unei domnișoare foarte drăguțe.