Triciclete adulți - o variantă pentru cei care nu știu să meargă pe două roți

Triciclete adulți - o variantă pentru cei care nu știu să meargă pe două roți

Ți-ai dorit încă de mic să mergi pe bicicletă. Doar că circumstanțele au făcut ca viața să te îndrepte spre alte sporturi. Poate din cauza faptului că tatăl tău nu știa cum să te învețe să mergi pe două roți, pentru că și pentru el era o necunoscută. Sau poate pentru că la vremea respectivă ai tăi nu aveau puterea financiară să îți cumpere unul din modelele de triciclete copii existente pe piață, cu ajutorul căreia să înveți să pedalezi.

Chiar dacă nu știi motivul exact, un lucru este cert: ai ajuns la 30 de ani, îți dorești să faci mai multă mișcare, știi că o bicicletă ar fi ideală pentru așa ceva, însă nu ai idee cum și de unde să începi. Ei bine, află că soluția este foarte simplă: triciclete. Și aici nu mă refer la acele triciclete copii pe care le vezi peste tot în parc, ci la modelele pentru adulți.

Triciclete de adulți

Află că exact ca tine sunt mulți oameni. Iar în ultima vreme, companiile producătoare de biciclete s-au gândit că pierd destul de mult din piață fix din cauza celor care nu au învățat, dintr-un motiv sau altul, să își țină echilibrul pe două roți. În concluzie, au inventat modelele de biciclete cu trei roți.

Ei bine, față de modelele de triciclete copii, acestea sunt incredibil de bine finisate și arată superb. Ce trebuie să știi, este că, pentru a nu te face să arăți caraghios, designerii au gândit în locul celor două rotițe mici pe care le găsești pe modelele de copii, să monteze două roți mari.

Dimensiunea roților ajutătoare este asemănătoare cu cea principală. Totodată, poziționarea lor nu este numai pe spatele bicicletei, ca în cazul modelelor de triciclete copii. Vei găsi destul de multe variante care au roțile ajutătoare montate pe față, în stilul tryke-urilor.

Poți alege de la modele clasice, oldschool, cu coșuleț în partea din față, numai bune pentru persoanele de 50+ ani să meargă la cumpărături cu ele, până la unele noi, laid back. Vei găsi chair și variante care arată precum motoarele chopper ale celor de la  Harley Davidson.

Concluzie

Așa cum prezentăm în mai toate articolele de pe site-ul nostru, niciodată nu e prea târziu să te apuci de sală, de alergat, de orice implică o viață mai activă. Cu ajutorul tehnologiei lansate de producătorii de triciclete copii, designerii din ziua de astăzi au inventat o sumedenie de modele pentru adulți care arată excelent. Așadar, din momentul acesta, nu mai poți folosi “Dar eu nu știu să merg pe bicicletă” ca scuză.