Trotineta. Noul mod de a face naveta spre birou

Trotineta. Noul mod de a face naveta spre birou

Deja de câteva luni preferai să mergi spre muncă pe jos, atunci când aveai timp. Ai ales să faci asta pentru că te-ai hotărât să îți schimbi total stilul de viață. După zece ani în care nu ai mai făcut sport, ai observat că ai atins recordul de greutate. Acela a fost momentul în care te-ai decis să faci ceva să slăbești. Astfel, te-ai apucat de sală, ai început să nu mai mănânci fast food și drumul înspre și dinspre birou, ai optat, atunci când e vremea bună, să îl faci pe jos.

Într-o zi de mai, în timp ce te întorceai de la servici, ai observat un grup de tineri pe trotinete copii, care se distrau de minune. Iar atunci ți-a venit ideea genială de a-ți cumpăra și tu un astfel de mijloc de transport, pentru a face naveta sper birou.

Din momentul acela, viața ta a devenit mai activă și mult mai distractivă. Absolut orice drum pe care îl făceai, oriunde, era pe trotinetă. În afară de zilele în care ningea, tu te urcai pe Troti a ta și porneai. Atunci când te duci spre muncă, preferi să mergi pe la parcul Carol. Chiar dacă te abați de la drumul mai scurt. Pe lateralul parcului este o pantă perfectă. Începe de sus, de la intrare și se termină după câteva sute bune de metri. Senzația pe care ai avut-o prima dată când ai alunecat la vale a fost unică, iar de atunci ai tot vrut să o repeți. Sigur, s-a și întâmplat o dată să cazi și, din păcate, ți-ai rupt costumul, dar asta nu te-a oprit ca ori de câte ori ai simțit nevoia de a te relaxa, să o iei pe acolo.

Cel mai distractiv moment este atunci când vezi persoane mai tinere, pe trotinete de copii, zâmbindu-ți atunci când văd că aveți aceeași pasiune. Oamenii din birou s-au obișnuit și ei cu Troti. Chiar dacă inițial erau puțin reticenți, cu timpul nu doar că s-au obișnuit, dar chiar și-au cumpărat parte din ei câteva.

Șeful tău a devenit, ușor, partenerul tău de plimbare. Norocul a fost că stătea în drumul tău spre muncă și că și lui îi plăcea să se plimbe cu trotineta, deși nu o mai făcuse de când era copil. Văzându-te pe tine, la două săptămâni și-a cumpărat și el una, iar după câteva luni ați început să ieșiți împreună, pentru a vă plimba.

De fiecare dată când îți amintești cum câteva trotinete de copii te-au ajutat să devii o persoană mai fericită, îți apare un zâmbet pe buze.