Trotineta - un mod distractiv de a te deplasa

Trotineta - un mod distractiv de a te deplasa

Într-o vineri ce se anunța a fi una incredibil de banală, pe drumul spre casă, te-ai hotărât să faci o deviere și să dai o tură de cartier. Nimic nou în asta, pentru că ori de câte ori aveai probleme la muncă, obișnuiai să cobori cu una-două stații înainte de a ajunge acasă, pentru a-ți limpezi gândurile. Partea ciudată a reprezentat-o traseul ales.

Dintr-un motiv încă necunoscut pentru tine, ai ales să mergi printr-o zonă neexplorată. Dintr-un motiv și mai ciudat, te-ai oprit în dreptul rampelor de scheme și ai rămas blocat acolo câteva minute bune, uitându-te lung la ce se întâmpla acolo.

Un grup de tineri, care aveau maxim 13-14 ani se dădea în stambă și se distrau pe minune pe niște trotinete copii. Deși mai văzusei oameni pe stradă la costum care făceau naveta pe o trotinetă, nu te puteai visa vreodată făcând așa ceva. Până în acea zi.

Stând acolo, singur și plictisit, ai început să te gândești că nu ar fi o idee prea rea să-ți cumperi și tu una. Ok, nu să alegi din trotinete copii, ci să iei una pentru adulți. De ce, până la urmă, să nu folosești acest mijloc de transport ca unul pentru navetă?

În ziua de astăzi, să ai parte de un stil de viață sănătos nu mai este o opțiune, este o nevoie. Stilul de muncă te face să stai la un birou cel puțin 8-9 ore pe zi. Unde mai punem drumul dus – întors, ajungi la 10-11 ore petrecute minim la/spre serviciu. Cea mai bună opțiune, pentru că sunt convins că nu prea îți mai rămâne mult timp să faci vreun sport, ar fi să îmbini plăcutul cu utilul. În speță, naveta spre muncă pe o trotinetă.

De transpirat, nu transpiri prea tare, de obosit nici atât, dacă alegi pantele potrivite în drum spre birou. Chiar dacă îți e teamă să nu arăți ciudat, atâta timp cât trăiești într-un oraș mare, pe nimeni nu îl va interesa în ce ești îmbrăcat sau cu ce te deplasezi spre muncă. Din contră, chiar. Multă lume va aprecia curajul tău și te va lua ca pe un exemplu de urmat.

Atât trotinete copii cât și cele de adulți sunt ideale pentru un stil de viață sănătos. Îți pun sângele în mișcare și te distrezi de minune deplasându-te cu ele.