Un nou stil de distracție

Un nou stil de distracție

A trecut vara și acum rememorezi toate weekend-urile în care te-ai bucurat de vremea bună. Ai fost la mare in Vamă și la Mamaia, ai dansat pe plajă și ai băut cu gașca, ai mers și la munte unde ați urcat pe traseele alpine și ați facut foc de tabără. La final, tragi linie și îți dai seama că a fost o vară minunată, plină de aventură si distracție, dar tu simți nevoia de mai multă adrenalină. Ceva ce să te facă să îți iasă inima din piept și să îți simți pulsul ca atunci cand ațipești și cazi în gol.

Dar cum ar fi dacă visul ar deveni realitate și dacă ai cădea cu adevărat în gol? Bineînțeles că nu liber, ca în timpul somnului, ci cu un adevărat harnașament si cu o sfoară elastica ce îți oferă siguranță. Încă nu ai înțeles? Ce îți poate pune sângele mai tare în mișcare dacă nu bungee jumping-ul?

Dacă încă nu ești convins, încearcă numai sa-ți imaginezi cum îți va curge adrenalina prin vene și îți va tremura tot corpul de la bucuria pe care o vei simți după salt. Urmărește filmulețele de pe net cu oameni care fac asta și cât de fericiți sunt după. Împrietenește-te cu cei care deja au încercat experiența și te vei convinge singur că este un stil de distracție unic, incomparabil.

Data viitoare când mai mergi la munte, trage o fugă până la Râșnov sau la Vidraru să vezi oamenii care practică acest sport. Nu trebuie să sari din cel mai înalt punct, încă de la început. Pentru prima dată, poți alege să te arunci de la patruzeci de metri înălțime. Dacă îți place și dorești mai multă adrenalină, următorul salt îl poți face de la o altitudine mai mare, și tot așa.

Astfel la următoarea ieșire la bere cu baieții, vei fi în centrul atenției. Să nu mai vorbim de tipa aia cool de care îți place de mult timp și nu prea credeai că ai cu ce să o impresionezi. Acum, cu noua ta experiență, sigur o vei da pe spate și veți găsi mai multe puncte comune. Cine știe, o poți invita să te însoțească să faceți împreună următorul salt. Așa sigur va fi o întâlnire grozavă.

Profită cât încă mai este frumos și plăcut afară, interesează-te din timp și poate îți faci și o rezervare. Astfel, vei avea parte de o experiență unică și vei admira panorama de sus.