10 semne că o femeie nu merită atenția ta

10 semne că o femeie nu merită atenția ta
Relațiile romantice pot dura toată viață, "până când moartea ne va despărți", așa după cum se spune în biserică în fața preotului, sau, de cele mai multe ori, până să ajungi acolo, poate doar o singură noapte. Acestea sunt, să le zicem așa, extremele. Însă, evident, ai nevoie și de o soluție de mijloc. Nu toate relațiile dintre două persoane de sex diferit duc, neapărat, la căsătorie, cum nu duc nici la o aventură de o seară. Adesea, când doi oameni formează un cuplu, ei stau împreună pentru o anumită perioadă de timp. După care, fie se despart, dacă nu se mai înțeleg atât de bine, fie continuă să meargă mai departe și, într-un final, își unesc destinele. Dar, până să ajungi într-una din cele două situații, scopul tău principal este să cerni un pic femeile care apar în viața ta. Trebuie să le identifici pe cele care merită atenția ta, cât și pe cele de care ar trebui să te ferești. Cu acestea din urmă nu faci altceva decât să-ți pierzi vremea și să te enervezi. Nu ar fi mai bine dacă, în loc să investești timp într-o relație care este sortită eșecului, ți-ai petrece timpul făcând altceva mai productiv? Cred că da. Prin urmare, îți voi oferi în continuare 10 semne care îți indică faptul că o femeie nu merită atenția ta.

1. Tot timpul este vorba numai despre ea

Tocmai ai fost promovat la serviciu și dorești să împărtășești această reușită cu femeia de lângă tine, însă ea nu pare foarte interesată și entuziasmată de realizarea ta. Din contră, decât să discute cu tine despre promovare și să te felicite, ar prefera, mai degrabă, să stați de vorbă despre ultima telenovelă pe care a urmărit-o. Ți se pare cunoscut scenariul? Dacă da, înseamnă că ai mai trecut prin el. Ce îți arată o astfel de atitudine a ei? Că nu-i pasă de tine. Și că este egoistă, singura persoană importantă din viața ei fiind.. ea. Ce ar trebui să faci acum? Tu ce crezi? Nu-ți mai pierde vremea cu ea De ce să îți consumi timpul și nervii cu o persoană căreia nu-i pasă decât de ea?

2. Aveți seturi de valori diferite

La școală, ți s-a spus adesea că plusul și minusul se atrag. Nu are rost să ne contrazicem cu știința, deoarece are dreptate. Așa este, se atrag. În viața noastră, însă, această teorie nu prea este valabilă, în special când vine vorba despre seturi de valori și puncte de vedere. E o problemă și dacă sunteți fanii a două echipe de fotbal diferite, dar o problemă încă și mai mare apare atunci când, de exemplu, aparțineți de două religii diferite și nu puteți cădea la pace pe această temă, sau când nu sunteți pe aceeași lungime de undă la capitolul administrării banilor. Astfel de diferențe pot duce, adesea, la complicații, deci, dacă aveți seturi de valori opuse și nu le puteți împăca, mai bine nu vă mai implicați într-o relație.

3. Este prea ocupată

Corect, oricine în ziua de astăzi este destul de ocupat. Are un serviciu la care trebuie să meargă zilnic, are comisioane de făcut, o casă de întreținut și multe alte treburi personale de rezolvat. Totuși, asta nu înseamnă că o femeie nu-și poate face puțin timp liber pentru tine. Dacă ea susține în permanență că este "mult prea ocupată" și că nu prea are timp de întâlniri, atunci e cazul s-o lași în plata Domnului. Ideea este simplă: o femeie care este interesată cu adevărat de tine își va face timp să te vadă. Pe de altă parte, când ea este mereu ocupată cu alte treburi și nu prea îți dă mare atenție, îmi pare rău să ți-o spun, dar nu ești prea sus în lista ei de priorități.

4. Îl tot menționează pe fostul prieten

Pentru noi, bărbații, nu este tocmai comod să stăm să ascultăm poveștile unei femei despre fostul ei prieten. Imaginează-ți cum ar fi să le auzi pe toate aceste povești, nu doar pe ultima. Deloc tentant, nu? Într-o astfel de situație, ce învățăminte tragi de aici? Că ea nu a trecut încă peste despărțirea de fostul prieten și te folosește pe tine ca și confidentul ei, acea persoană care este dispusă să stea să-i asculte poveștile și s-o compătimească. Ok, nu e rău să consolezi pe cineva, dar adu-ți aminte că nu porți sutană și nu stai într-un confesional (strană), iar datoria ta nu este de a o spovedi. Scopul tău este cu totul altul, de a avea o relație cu ea, nu de a fi "un bun prieten ascultător".

5. Contactul este inițiat/menținut doar de una dintre părți

Femeilor le place, în general, ca bărbații să fie primii care fac mișcarea, dar dacă sunt cu adevărat interesate de un bărbat, nu vor ezita să-l contacteze și ele, la rândul lor. Ar trebui să existe un echilibru în ceea ce privește comunicarea inițiată de ambele părți, dacă sunteți, cu adevărat, atrași unul de celălalt. Comunicarea este o stradă cu două sensuri. Așadar, dacă nu primești nici un semn de la ea, cu toate că tu faci tot posibilul să intri în contact cu ea, e cazul să nu-ți mai pierzi timpul cu acea femeie.

6. Relația voastră este când caldă, când rece

Uneori, ea este drăguță cu tine, alteori, nu prea. Și, ce să vezi, întotdeauna este vina ta. Nu e amuzant deloc! Unele femei au fost "educate" de societate să creadă că, pentru ca un bărbat să le aprecieze cu adevărat, vor trebui să-l chinuie cu orice preț pe acesta. Conform gândirii greșite pe care o au, femeile cred că, dacă bărbatul înghite fără să crâcnească tot ce îi fac ele și rămâne cu ele, atunci el este jumătatea potrivită. Sfatul meu este să nu te bagi în astfel de jocuri, decât dacă vrei să fii mereu în echipa pierzătoare.

7. S-a schimbat de când ați început să ieșiți împreună

Majoritatea oamenilor încep o relație încercând să se comporte cât mai bine în ea. Dacă prietena ta doar se prefăcea că este persoana pe care tu o căutai doar pentru a te face pe tine s-o placi, nu va putea să joace rolul acesta la nesfârșit. Mai devreme sau mai târziu, îți vei da seama imediat că nu mai este femeia de la începutul relației și că s-a schimbat ceva la ea. Așadar, nu te aștepta la miracole. Nu te aștepta ca ea să revină la persoana care era înainte, sperând, în tot acest timp, că rolul pe care l-a jucat la începutul relației este cel care o definește.

8. Nu te simți în largul tău când ești cu ea

Dacă obiceiurile ei te fac să vrei să urli de nervi, dacă ține întotdeauna să-ți scoată în evidență numai defectele și dacă te deprimă pur și simplu, atunci trebuie să știi că astfel de lucruri nu te vor ajuta prea mult. Dacă vă certați mereu și ești tot timpul iritat, nervos, obosit, părând că nimic din ceea ce faci nu o mulțumește, clar nu este pentru tine. Dacă primul lucru pe care ți-l spune de fiecare dată când deschide gura este un reproș, vei ajunge să îți fie groază de ce-ți va mai spune data viitoare când ți se va adresa din nou.

9. Prințesica are nevoie de un erou s-o salveze

E mișto să fii Superman pentru prietena ta, ocazional, dar nu este, totuși, de datoria ta să o salvezi din chiar orice situație. Adică, pe bune, se poate descurca și ea cu mare parte din problemele pe care le are de rezolvat. De fapt, chiar ar trebui s-o lași să se descurce și singurică. Cred că este suficient de matură (cel puțin teoretic) ca să-și poată purta de grijă și să-și poată pune viața în ordine. Dacă ai dat peste o persoană de sex feminin care întotdeauna pare neajutorată, dependentă de altcineva s-o ajute sau mereu aflată la ananghie, nu de un cavaler în armură strălucitoare și pe cal alb are nevoie ea, ci de ajutor specializat. Oricât de mult ți-ar părea o idee bună să fii supereroul ei în permanență, o astfel de relație nu va funcționa prea bine și se va învechi foarte repede.

10. Este infidelă

Ok, gata, s-a terminat orice joc! Avionul a luat foc și este timpul să te catapultezi imediat. Acum! Titanicul se umple de apă ca paharul pus la gura chiuvetei, deci, nu mai sta la discuții, suie-te în barca de salvare și șterge-o de-acolo! Nu are cum să existe dragoste sau o relație serioasă când vorbim despre infidelitate, indiferent cine este vinovatul dintre voi doi. Din punct de vedere biologic, ființele umane sunt concepute pentru a forma o pereche pe viață. Dacă ea te înșală, acest lucru te poate afecta într-atât de mult încât legătura dintre voi doi se va întrerupe imediat. Deci, dacă este infidelă, nu-ți mai bate capul cu ea. Ieși imediat dintr-o astfel de relație și vezi-ți de drumul tău!