Cum interpretăm semnalele date de o femeie?

Cum interpretăm semnalele date de o femeie?
Ți s-a întâmplat vreodată să fii sigur că i-ai interpretat corect semnalele, însă ea să se fi așteptat la o reacție complet opusă din partea ta? Toate semnalele ei duceau în aceeași direcție, însă ea de fapt voia ca tu se duci exact în direcția opusă. Pentru ca să nu mai greșești în interpretarea semnalelor, ți-am pregătit un articol despre cele mai des folosite 8 semnale și ce înseamnă ele în realitate. Nu cred că are rost să mai spun că aceste răspunsuri au fost date de câteva femei! Bineînțeles, nu sunt literă de lege, și nu sunt 100% sigure, însă reprezintă un mare pas înainte spre a înțelege semnalele și modul de gândire al femeilor.

Semnal: se îmbracă provocator

 • Ce crezi tu că înseamnă - vrea să-i smulgi hainele și să faceți sex pasional.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - vrea doar să te gândești la a-i smulge hainele și a face sex nebun. De fapt, este posibil să nu aibă nici cea mai mică intenție de a ajunge în pat cu tine. "A te îmbrăca sexy nu înseamnă neapărat că vrea să audă dulcegării și nici că vrea să fie dezbrăcată", spune Emily Morse, doctor, cofondatoare a EmilyandTony.com, și gazdă a show-ului Miss Advised. Vrea doar să o observi! "Vestea bună e că a investit timp și efort pentru a fi sexy pentru tine, ceea ce înseamnă că este interesată de tine", spune Lisa Hayes, mediator de relații și autor al cărții "Escape from Relationship Hell".

Semnal: vrea să-i cunoști familia

 • Ce crezi tu că înseamnă - vrea să o ceri în căsătorie.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - se gândește la asta. Stai liniștit, nimeni nu se așteaptă să cazi în genunchi în fața întregii familii și să-i pui marea întrebare. "Femeile vor să-l includă pe iubit în viața lor; aducând la un loc familia și iubitul nu reprezintă un pas atât de mare pentru ele", spune Hayes. "Dacă ți-a cerut să-i cunoști familia, este doar un semn că se gândește să te țină alături de ea. Dar, mai întâi, trebuie să-și dea seama cum te integrezi în toate aspectele vieții ei." Asta arată de asemenea că nu îi este rușine cu tine și nici nu are vreo familie ciudată. Dacă aveți destul timp de când sunteți împreună, iar ea încă nu a sărit cu întrebarea "Vrei să-mi cunoști familia?", înseamnă că ar putea avea ceva de ascuns, iar asta ar putea fi chiar persoana ta!

Semnal: gătește o cină romantică la ea acasă

 • Ce crezi tu că înseamnă - veți face sex.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - vei fi răsfățat în seara asta. Nu fă clasica greșeală de a sări în patul ei în timp ce ea încă gătește, asta se termină întotdeauna ciudat. A găti 2 - 3 feluri de mâncare plus desert este o muncă grea, de ce ar face asta dacă tot ce își dorește este să sară în pat cu tine? Poate face asta fără nici un fel de efort. Acesta este felul ei de a-ți arăta că insemni mai mult pentru ea decât sex. "Fiecare femeie a auzit asta de nenumărate ori: Drumul către inima bărbatului trece prin stomac", spune Hayes. "Dacă îți gătește, înseamnă vrea să aibă grijă de tine!"

Semnal: își lasă lucruri la tine acasă

 • Ce crezi tu că înseamnă - vrea să se mute cu tine.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - îi pasă cum arată. Este spațiu în poșeta ei pentru un rând de haine de schimb, obiecte de toaletă, portofel, documente pentru serviciu și telefonul mobil? Cel mai probabil că nu. "Asta înseamnă că șamponul tău ieftin cumpărat la promoția 1+1 gratis îi strică părul, și vrea să-și spele dinții cu periuța ei de dinți", spune Hayes. "Pentru bărbați, statul peste noapte este relativ simplu. Pentru o femeie însă, lucrurile se complică. Baia ei personală este mai degrabă o stație de așteptare. Dacă fuge la serviciu sau să-și facă treburile zilnice direct de la tine de acasă, fără lucrurile ei, o face să se simtă oarecum că nu ar avea casă. Asta nu are nici o legătură cu a duce relația un pas mai departe. Poți începe să te îngrijorezi că vrea să se mute cu tine de-abia atunci când începe să-și mute mobila la tine."

Semnal: spune că nu se culcă cu un barbat până la a nu-știu-câta întâlnire

 • Ce crezi tu că înseamnă - dacă vei ieși cu ea de multe ori, vei ateriza în așternuturile ei.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - dacă o vei scoate în oraș de mai multe ori și vei sta calm, vei ajunge direct în așternuturile ei. De fapt, s-ar putea să se sature de așteptare înainte de limita impusă chiar de ea. Citește printre rânduri: "o scurtă ieșire la o cafea nu prea înseamnă o întâlnire și s-ar putea să nu se numere de către ea", spune Carole Lieberman, doctor, psihiatru și autoare a cărții "Bad Girls: Why Men Love Them & How Good Girls Can Learn Their Secrets".

Semnal: are prezervative la îndemână

 • Ce crezi tu că înseamnă - este ușuratică și se cuplează des.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - este responsabilă. Contrar a ce ai crede tu, Melissa White, președinte și cofondatoare a luckybloke.com, spune: "asta înseamnă doar că-și ia în serios sănătatea și siguranța", ceva pentru care ar trebui să-i fii recunoscător.

Semnal: spune că are nevoie de spațiu

 • Ce crezi tu că înseamnă - să o lași ceva timp singură, apoi reluați relația din stadiul în care ați lăsat-o.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - nu mai este interesată de tine. "Pentru femei, expresia 'am nevoie de spațiu' înseamnă de cele mai multe ori 'te părăsesc'", spune Jennifer Kelman, expert în relații pentru pearl.com. "Poate că femeilor care folosesc această exprimare le este greu să-ți spună verde-n față că s-a terminat."

Semnal: îți spune că se simte bine

 • Ce crezi tu că înseamnă - că este bine.
Cum interpretam semnalele date de o femeie
 • Ce înseamnă în realitate - nu este deloc bine. De fapt, mai are puțin și dă o gaură cu pumnul în perete. "Uite o regulă simplă, general valabilă: dacă femeia din viața ta folosește cuvântul 'bine' pentru a descrie ce simte despre un lucru anume, aproape mereu adevărul este la polul opus", spune Eric Resnick, consilier de întâlniri și proprietar al profilehelper.com. "Una este să-ți spună că se simte 'ok', sau ca este 'de acord', însă folosirea cuvantului 'bine' înseamnă că ascunde ceva. Bărbații interpretează mot-a-mot cuvintele partenerelor și asta îi împiedică să rezolve anumite probleme înainte de a ajunge să pună în pericol relația."
Sursa articol