7 metode pentru a scăpa de ejacularea precoce

7 metode pentru a scăpa de ejacularea precoce

Nu este deloc plăcut pentru ea (și chiar stânjenitor pentru tine) când acțiunea se termină foarte repede. Poate nu termini în câteva secunde, dar cu siguranță vrei ca erecțiile să dureze cât mai mult, și cauți în permanență noi modalități prin care îți poți atinge țelul. Experții sexologi sunt de acord că erecțiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbații se simt foarte vulnerabili.

Sigur, probabil majoritatea bărbaților au o anumită tehnică care (cred ei) îi ajută să reziste mai mult, și aici putem aminti număratul invers, recitarea în gând a tablei înmulțirii, imaginarea unei zile de muncă etc. Însă adevărul este că atunci când te concentrezi să reziști mai mult, nu te mai concentrezi în a produce plăcere partenerei. Degeaba reziști 20 minute dacă partenera de-abia așteaptă ca tu să termini. Sexul trebuie să fie ceva plăcut, care se așteaptă cu nerăbdare, și care îți dorești să se termine cât mai târziu, nu ceva obligatoriu, care trebuie să dureze cât mai puțin.

Îți prezentăm în continuare 6 modalități prin care poți rezista mai mult în timpul actului sexual însă, pentru că sunt cazuri în care aceste modalități tot nu dau rezultate, îți oferim și o variantă de back-up, "a fail-safe mechanism".

1. Studiază Kamasutra

În Kamasutra este explicată o tehnică prin care te poți antrena să reziști mai mult, iar această tehnică este următoarea: începe penetrarea lent, cu o penetrare la circa 2 - 3 secunde. Treptat, pe parcursul următoarelor 4 - 5 minute, mărește ritmul penetrării până ajungi la o penetrare pe secundă. Continuă așa până când simți că aproape termini și atunci, în timp ce ești înăuntrul partenerei, oprește-te până te simți iar stăpân pe situație, apoi reia procedeul de la zero, adică o penetrare la maxim 3 secunde.

2. Schimbă mișcarea

7 metode pentru a scapa de ejacularea precoce Simți că ești pe punctul de a termina, dar nici unul dintre voi nu este pregătit pentru acest moment? Oprește penetrarea și folosește-ți capul penisului pentru a-i masa ușor labiile și clitorisul. Această zonă are extrem de multe terminații nervoase, iar senzațiile trăite (în special de parteneră) vor fi intense. Acest lucru îți dă șansa de a-ți "încărca bateriile" și a te pregăti pentru o nouă rundă de penetrare.

3. Redu viteza

Ești genul de bărbat căruia îi place să-și folosească penisul ca un pick-hammer? Nu este recomandat să folosești tot timpul o viteză mare de penetrare. Redu ritmul la o penetrare la 1 - 2 secunde, și încearcă să faci și alte lucruri în acest timp, cum ar fi să o săruți pe gât, să-i rozi lobul urechii sau să-i mângâi tot corpul. În acest caz, plăcerile vor veni din zone multiple, iar tu ai posibilitatea de a termina actul sexual mult mai târziu.

4. Lucrează mușchiul iubirii

Mușchiul iubirii este denumirea populară pentru mușchiul pubococcygeus, care este localizat în zona genital-anală, de la pubis la coccis. Pentru a identifica mușchiul și pentru a învăța cum să-l comanzi încearcă, în timp ce urinezi, să oprești jetul timp de două secunde. Vei observa că pentru a obține acest efect, va trebui să încordezi partea interioară a coapselor superioare. Pentru a antrena eficient acest mușchi, va trebui să faci așa numitele exerciții Kegel, care presupun contractarea acestui mușchi timp de două secunde, apoi relaxarea lui pentru alte două secunde și tot așa timp de câteva minute. Acest exercițiu trebuie făcut zilnic și, în timp, vei putea să controlezi cu precizie momentul în care decizi să ejaculezi.

5. Metoda 7-9

Această metodă presupune folosirea unui anume ritm în timpul penetrării, și anume 7 penetrări rapide, urmate de 9 penetrări lente. Cele 7 penetrări rapide nu sunt suficiente pentru a ajunge la orgasm, iar cele 9 penetrări lente sunt suficiente pentru obținerea unei stări de respiro și controlarea ejaculării.

6. Nu fă penetrări adânci

Dacă simți că penetrările adânci îți grăbesc momentul orgasmului, ar fi bine să alternezi. Fă câteva penetrări lungi, urmate de câteva penetrări scurte (la jumătate). O modalitate foarte bună este de a combina metodele 5 și 6 la modul următor: 7 penetrări rapide și scurte, urmate de 9 penetrări lente și lungi. Senzațiile experimentate de ambii parteneri vor fi cu adevărat deosebite. În plus, tu vei rezista mai mult timp!

7. Produse pentru potență

Indiferent ce metodă dorești să aplici în dormitor, nu este recomandat să o folosești de fiecare dată, din simplul motiv că duce la rutină, iar rutina și sexul nu se împacă bine. Metoda 4 o poți folosi permanent, deoarece nu o folosești în timpul actului sexual, și are și o influență pozitivă în starea ta generală de sănătate, însă restul metodelor pot duce la automatisme care nu-și au locul în pat.

Sunt însă cazuri în care bărbații nu au succes cu aceste metode, și atunci avem o variantă de back-up, o variantă infailibilă, care nu presupune să-ți schimbi stilul de a face sex, și nici nu presupune efectuarea exercițiilor Kegel. Această variantă este reprezentată de consumul unei largi game de produse, majoritatea făcute doar din plante, care au proprietatea de a mări fluxul sanguin în penis, ducând astfel la o erecție mai puternică și de durată.

Ca să mă exprim corect și complet, gama de produse care măresc durata erecției este mare, însă trebuie să consumi un singur produs, pe care dorești tu. Atenție însă, produsul ales trebuie să fie doar din plante (fără chimicale) și să fie autorizat de Ministerul Sănătății. Un astfel de exemplu este produsul Max Sensation, disponibil sub forma de pastile sau spray, produs care poate fi studiat si comandat direct pe site-ul importatorului.

Mai mult, poți comanda acest produs cu un discount de 20% față de prețul afișat pe site. Acest discount este valabil doar pentru membrii MachoMen, se poate folosi o singură dată de fiecare membru, se aplică și pastilelor, și spray-ului, și nu se cumulează cu alte discount-uri oferite de importator. Discount-ul se poate folosi oricând și nu are dată de expirare. Atât timp cât poți citi despre acest discount în paragrafele anterioare, înseamnă că discountul este valabil.

Codul de discount care trebuie folosit este:

MACHOMAX
Când dați comandă pe site-ul mai sus menționat trebuie să scrieți codul "MACHOMAX" înainte de a scrie adresa de livrare. Practic, în cadrul rubricii "Adresă" veți scrie codul MACHOMAX, urmat de adresa de livrare. Discountul de 20% se aplică unei cutii de tablete sau unui spray. Puteți achiziționa și mai multe cutii și discountul se va aplica la toate cutiile, însă importatorul oferă deja un discount de cantitate și este posibil ca acel discount să fie mai avantajos. Dacă însă vreți să beneficiați de discountul de 20% oferit prin codul MACHOMAX, prețul se va calcula după cum urmează: prețul unitar al produsului se înmulțește cu numărul de bucăți dorite, după care se aplică discountul. NU se va folosi prețul redus al importatorului, la care să se aplice discountul de 20%!!!