4 fraze din limbajul feminin decodate

4 fraze din limbajul feminin decodate
Cred că am auzit cu toții despre clișeul conform căruia femeile nu spun întotdeauna ceea ce ar vrea să spună bărbaților. Cu alte cuvinte, când o femeie îți adresează o vorbă, s-ar putea ca ea să aibă, de fapt, un alt înțeles, un pic mai ascuns, ce nu poate fi sesizat din prima. Ciudat sau nu, clișeul acesta este destul de adevărat. Așa că, dacă vrei să știi ce a vrut să spună cu adevărat o femeie când a vorbit cu tine, astăzi îți voi da exemplu de 4 fraze (sau expresii, numește-le cum dorești) des întâlnite în limbajul feminin.

1. Nu vreau să fac sex cu tine

Traducere: "Merg la tine acasă, dar nu vreau să crezi că sunt ușor de convins și nici nu vreau să îmi iau vreun angajament de natură sexuală înainte de a mă simți în regulă cu asta." Dacă duci o femeie la tine acasă după prima întâlnirea sau doar pentru o relație de o seară, s-ar putea să vină un moment în care ea îți va spune că nu dorește să facă sex cu tine în seara respectivă. Totuși, uneori, se ajunge și acolo. Când o femeie spune că nu dorește să facă sex, face acest lucru pentru a nu da impresia că este ușor de convins și vrea să se asigure că nici tu nu te vei supăra sau vei avea vreo problemă în urma primirii unui refuz. Dacă insiști să discuți cu ea despre asta, nu faci altceva decât să-i confirmi faptul că numai la asta îți stă gândul. Ca atare, încearcă să nu aduci vorba despre sex sau schimbă subiectul cu altceva. Evident, nu înseamnă întotdeauna nu. Dar asta nu înseamnă că, la un moment dat, ea nu-și poate schimba părerea când ajunge la tine acasă, atât timp cât se simte în siguranță și confortabil cu situația de față.

2. Sigur, hai să ieșim în oraș vinerea viitoare. Dă-mi un SMS pentru confirmare

Traducere: "Ok, deci, ți-ai rezervat ziua de vineri pentru mine. Când această zi va sosi, eu sunt cea care decide dacă voi vrea sau nu să ieșim. Între timp, iau în calcul și alte planuri." Mesajul ascuns din spatele acestei fraze este unul mai dur, dar este și adevărat în majoritatea cazurilor, mai ales când vorbim despre femeile mai tinere și mai căutate. Expresia "dă-mi un SMS pentru confirmare" este un indiciu clar că tu nu ai nici un plan. În mare parte a timpului, nu ar trebui să încerci să faci planuri (în special pentru prima sau a doua întâlnire) cu mai mult de o zi sau două în avans. Planurile la prima întâlnire făcute cu o săptămână înainte pot părea "ciudate" pentru o femeie și, din moment ce i-ai acordat atât de mult timp până atunci, crește riscul ca ea să te lase baltă în ultimul moment, invocând alte motive.

3. Mi-aș dori ca prietenul meu să fie la fel ca tine

Traducere: "Am un prieten care mă enervează adesea. Și atunci când o face, eu vin la tine pentru suport emoțional. Îmi place că tu ești întotdeauna acolo pentru mine și, în astfel de situații, mi-aș dori ca și prietenul meu să fie la fel ca tine. Dar există un motiv bun pentru care eu sunt cu el și nu cu tine, iar dacă și el ar fi la fel de drăguț (în sensul de bun) cum ești tu, atunci probabil că l-aș părăsi." Iată ce mesaj lung se ascunde în spatele unui compliment din 11 cuvinte! Cred că au existat nenumărate situații în care bărbații au auzit o astfel de vorbă din partea femeilor. Dacă o femeie te dorește cu adevărat sau vrea să-și părăsească prietenul pentru tine, ea îți va oferi mai multe indicii în acest caz. Femeile, în general, își doresc un bărbat care este o adevărată provocare pentru ele. Astfel de bărbați le frustrează de cele mai multe ori, dar majoritatea femeilor ar prefera un bărbat care este mai greu de cucerit și care le dă mai multe bătăi de cap, decât unul care se comportă ca un cățeluș cuminte și face tot ce i se cere.

4. Crezi că ea este mai drăguță ca mine?

Traducere: "Așa dori să mă asigur că tu mă consideri pe mine sexy. Îți arăt o femeie atractivă - poate una care nu este chiar ca mine sau poate pe una care are niște trăsături pe care și eu mi le-aș dori - în speranța că tu îmi vei confirma faptul că eu sunt cea potrivită pentru tine." Dacă prietena ta îți pune o astfel de întrebare, nu te impacienta și nu te enerva! Deși societatea noastră a progresat destul de mult pe parcursul veacurilor, femeile sunt încă bombardate cu diverse mesaje, încă de la naștere, care le asociază valoarea lor cu farmecul și sexualitatea lor. Asta înseamnă că, din când în când, este bine ca ea să primească un vot de încredere din partea ta. Un bun răspuns la întrebarea de mai sus, care poate fi onest și realist, dar care se concentrează și asupra ei, ar fi acesta: "Arată bine. Dar nu în sensul în care aș vrea ca eu să fiu cu ea, ci în sensul că ar fi bună de "mobilier de pus în fereastră". Însă, ceea ce ei și altor femei le lipsește față de tine, este faptul că tu nu ești doar frumoasă, dar ai și acea energie uimitoare care te face să fii atât de atractivă. Și lucrul astă mie chiar îmi place!"