4 tipuri de femei care îți vor pierde timpul degeaba

4 tipuri de femei care îți vor pierde timpul degeaba

Nu întotdeauna femeia pe care pui ochii merită timpul tău. Este bine să știi cât de cât cu cine o să ai de-a face înainte să te arunci cu capul înainte. Machomen.ro îți dezvăluie 4 semne care te-ajută să "citești" femeile cu care nu merită să îți pierzi timpul.

1) Femei care întotdeauna "mai întârzie 5 minute"

Este vorba de "prințesele" care nu știu ce e aia punctualitate. Dacă ați stabilit să vă întâlniți la ora 8, îți dă un sms la ora 9 că tocmai se pregătea să plece din casă, și timpul trece, se face ora 11 și ea tot nu apare.

Unii bărbați se adaptează stilului "prințeselor dezorganizate", stabilind o oră de întâlnire cu câteva ore mai devreme decât cea reală sau încercând să le organizeze programul în cel mai mic detaliu. Cel mai bine este să nu te complici cu asemenea de femei de la început și să folosești timpul pe care l-ai fi irosit cu ele pentru a-ți căuta o femeie potrivită pentru tine.

2) Femei care uită complet de întâlnirea cu tine

Genul acesta de femei seamănă cu "prințesa dezorganizată" dar o variantă dusă la extrem. În loc să întârzie la întâlnire, ea nu mai vine deloc. Cel mai bun răspuns pe care îl poți da unei femei care îți spune în ultimul minut că nu mai poate veni la întâlnire pentru că "are de lucru" este să îi spui "Nu-i nici o problemă. O să invit pe altcineva". Mai mult ca sigur se va răzgândi subit și îți va spune ceva de genul "Nu, stai puțin, o să văd cum pot să rezolv mai repede".

Decât să te încurci cu o asemenea femeie, mai bine zici pas.

femei pierdere de timp

3) Femei care își pun la status: "Viața este frumoasă în Canada"

Nu are nimeni nimic cu femeile din Canada, să nu mă-nțelegi greșit. Cu condiția ca și tu să locuiești în Canada! Altfel, vorbim de-o relație de la distanță, care întotdeauna va fi o pierdere de timp pentru tine. Și nu din cauza călătoriilor cu avionul care te ard și la buzunar. Este vorba de relație în sine, care în cele mai multe cazuri, se dovedește a fi o pierdere de timp. Nu poți avea o relație adevărată dacă te întâlnești cu persoana respectivă doar de câteva ori pe an. Nu vei avea niciodată bucuria și ocazia de a trăi cu acea persoană zi de zi și a o cunoaște cu adevărat.

4) Femei care îți spun că știu ce s-a întâmplat cu adevărat la Revoluția din '89 sau la atacurile de la World Trade Center din 2001.

Genul de femei care sunt obsedate de teoria conspirației vor căuta să se lipească de oricine este dispus să le asculte și crede-mă, puțini sunt în stare. Femeilor de genul acesta le place să se audă vorbind și atât. Se inspiră din articolele spam pe e-mail sau pe facebook și reciclează informațiile respective la infinit. O zi are doar 24 de ore. Câte ore pe zi ești dispus să sacrifici ascultând aberații?