5 idei de cadouri pentru persoanele fit din viaţa ta

5 idei de cadouri pentru persoanele fit din viaţa ta

Sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos şi ar fi bine să nu te ia pe nepregătite. Dacă eşti în pană de inspiraţie şi nu mai ştii cum să-i surprinzi pe cei dragi, găseşti în continuare câteva sugestii de cadouri numai bune de pus sub brad. Luna Decembrie este în mod tradiţional luna cadourilor, a momentelor petrecute alături de familie, dar şi luna exceselor alimentare de tot felul. Şi ce metodă mai bună de a le arăta celor dragi că îi iubeşti şi că îţi pasă de sănătatea lor decât dăruindu-le un cadou practic, cu ajutorul căruia îşi pot îmbunătăţi stilul de viaţă?

1. Brăţară pentru fitness

Ofertele magazinelor online, dar şi ale celor fizice, abundă în astfel de gadget-uri aşa că ai de unde alege. Dar în afară de culoare, stil şi opţiunile pe care le are, mai trebuie să ai ceva în vedere înainte de a cumpăra acest produs. Atunci când cumperi cadouri trebuie să te gândeşti şi cum anume le vor folosi persoanele norocoase să le primească. În cazul brăţărilor cu aplicaţii pentru fitness, ai în vedere că persoanele mai în vârstă nu ştiu de obicei să umble cu astfel de tehnologii. Deci nu te grăbi să îi cumperi mamei tale una, căci vei risipi banii de pomană. O astfel de brăţară ar fi mult mai potrivită pentru soră, prietenă sau partenera ta de viaţă.

2. Pantofi sport

În funcţie de sportul pe care îl practică persoana căreia vrei să îi faci un astfel de cadou – frate, prieten, părinte, etc – poţi opta pentru o pereche de pantofi de alergare sau unii special pentru ridicat greutăţi. Dacă tot eşti pus pe făcut cadouri, asigură-te că aceştia sunt de calitate şi că beneficiarul lor chiar se va bucura că îi primeşte. Dacă nu eşti genul care aleargă prin magazine (deşi puţină mişcare nu strică în această perioadă), poţi comanda pantofii de pe magazinele online din ţară sau chiar din străinătate, acolo unde oferta este mult mai bogată.

3. Echipament sport

Pentru împătimiţii de sală sau diferite sporturi, un echipament complet poate fi un cadou perfect. Bineînţeles, un astfel de cadou poate fi făcut unei persoane foarte apropiate, căreia să îi ştii nu doar măsurile, ci şi gusturile. La fel ca în cazul de mai sus, ai grijă ca ceea ce cumperi să fie de calitate!

4. Bicicletă

Dacă bugetul nu îţi permite să bucuri pe cineva cu un astfel de cadou, căci unele biciclete pot fi destul de scumpe, poţi opta şi pentru variante mai puţin costisitoare. Astfel, dacă vrei să surprinzi un copil, de exemplu, poţi opta pentru role copii sau chiar o trotinetă ori o tricicletă.

5. Suplimente

Chiar dacă pare ciudat să faci astfel de cadouri, persoanele care iau în mod regulat suplimente ar aprecia cu siguranţă gestul. Evident, pentru a şti exact ce sa cumperi, trebuie să cunoşti bine obiceiurile persoanei în cauză. De regulă, astfel de cadouri se fac între partenerii de viaţă ori cei de antrenament. Dacă cele două persoane sunt una şi aceiaşi, cu atât mai bine. Lista cadourilor pentru persoanele din viaţa ta poate continua cu multe alte puncte de acest gen, însă depinde şi de tine să le identifici, în funcţie de preferinţele şi stilul de viaţă ale celor dragi. În final, important e să fiţi împreună de sărbători şi să vă bucuraţi de cadouri, fie ele potrivite sau nu.