5 motive pentru care ea nu te-a ales pe tine

5 motive pentru care ea nu te-a ales pe tine
Ai iești cu ea de câtvea ori, v-ați simțit bine împreună și, cel puțin pentru tine, părea că este femeia potrivită cu care să începi o nouă relație. Numai că s-a întâmplat ceva mai neașteptat: tipa și-a schimbat ținta și acum ai aflat că iese cu un alt bărbat. Care-i treaba? Ai făcut ceva greșit? Ai supărat-o cumva (chiar dacă ea nu ți-a spus direct asta)? Sigur îți pui asemenea întrebări, pentru că este normal. Să fie tipul respectiv mai special decât tine? Ce naiba se petrece? Orice este posibil, inclusiv ultima variantă. Poate că individul în cauză este mai bun ca tine (într-o anumită măsură). Însă, adesea, nu acesta este răspunsul. Ținând cont că aici vorbim despre o relație, nu doar despre o simplă partidă de sex, mă cam îndoiesc că ea a ales să te lase pe tine bazându-se strict pe performanțele tale din dormitor. După cum spuneam, pot exista și alte cauze. Vrei să știi care sunt acestea? Citește în continuare și le vei afla!

1. Erai mult prea disponibil

Oamenii apreciază întotdeauna cel mai mult lucrurile pentru care trebuie să depună un efort pentru a le dobândi și, rareori, vor vrea să primească totul pe gratis. Asta dacă nu sunt niște leneși cronici. Atunci, treaba se schimbă, acele persoane preferând, într-adevăr, să le pice totul în brațe fără ca ei să facă nimic. Totuși, dacă suntem oameni obișnuiți și nu suferim de "lene în formă agravată", vom constata faptul că afirmația făcută de mine mai devreme se aplică în orice domeniu al vieții, chiar și în cel al relațiilor. Prin urmare, dacă tu nu reprezinți o provocare pentru femeia pe care vrei s-o cucerești, dacă ești doar un cățeluș cuminte care face tot ceea ce i se spune fără a se împotrivi și fără a avea propriile lui opinii, atunci ea nu te va considera decât "un tip de treabă" sau un simplu amic. Probabil că nici nu știe exact de ce nu se simte atrasă de tine. Consideră, poate, că ți se potrivește mult mai bine rolul de amic, decât cel de iubit. De aceea, încearcă să nu fii chiar un tip de treabă. Provoac-o un pic! Notă: când spun să nu mai fii chiar un tip de treabă, nu mă refer la a-ți schimba felul cum te comporți și nici nu-ți recomand să fii chiar un bădăran. Nu despre asta este vorba! Fii un băiat mai rău, mai greu de agățat, care are propriile lui păreri/idei/opinii și care nu este un simplu cățel ascultător. 2. Nu a fost momentul potrivit În lumea întâlnirilor romantice lucrurile se petrece un pic mai la întâmplare. Și anume, poate că acum 2 zile ați petrecut timpul împreună și v-ați distrat de minune, dar astăzi, ea deja plănuiește să întâlnească un alt bărbat. Cu el, probabil va merge prin oraș, la un film, prin magazine și la o cină, de parcă ar fi deja un cuplu. Vezi tu, la fel de bine putea fi chiar persoana ta în locul acelui individ. Doar că nu a fost să fie. Nu a fost momentul potrivit. Adesea, oamenii nu se implică într-o relație pentru că sunt de părere că "și-au întâlnit alesul/aleasa". Nu, ei fac asta pentru că decid că este momentul să aibă o relație și de-abia apoi caută pe cineva compatibil cu ei.

3. Nu ai fost decât o "soluție de rezervă"

Bărbații tind să fie orientați mai mult către rezultate. Noi purtăm conversații pentru a face schimb de informații. Când mergem la întâlniri cu femeile, analizăm sau urmărim posibilitatea de a ne implica într-o relație de durată sau doar într-una bazată strict pe sex. Prin contrast, ele sunt orientate mai mult spre proces. Femeile poartă conversații de dragul de a vorbi. Unora dintre ele le place să treacă prin totul procesul unei întâlniri fără ca măcar să-și dorească ceva mai mult din aceasta. Dacă în descrierea de mai sus se încadrează și femeia pe care ai vrut tu s-o cucerești, probabil că nu ai avut nici o șansă încă de la bun început, mai ales dacă nu ai dat-o cu adevărat pe spate. Faptul că ți-a acceptat invitația la cină nu a însemnat decât că, poate, nu a avut altceva mai bun de făcut acasă și i s-a părut o idee bună să-ți țină companie. Știu, sună dur, dar ăsta este adevărul.

4. Nu te-a considerat bun pentru a-i fi iubit pe termen lung

Poate că s-a distrat ieșind cu tine în oraș, dar, totuși, în cele din urmă, nu te-a considerat într-atât de potrivit pentru a-i fi iubit pe termen lung. Posibil să nu te fi încadrat în "lista ei de calități ale iubitului ideal" sau poate că s-a gândit că tu nu vrei să te implici cu adevărat într-o relație. Indiferent de situație, i-a făcut plăcere compania ta, dar cam atât. Deci, dacă ești un tip care este mai tot timpul ocupat cu diverse chestii, care uită să-i răspundă la mesaje cu zilele sau care o duce din petrecere în petrecere, s-ar putea ca tu să-i transmiți ei că nu ești individul potrivit pentru "postul" de iubit. Ca atare, ea nu te va "angaja".

5. Prietenii sau familia ei nu te plac

Ea te-a plăcut, dar, în cele din urmă, presată, probabil, de cei din jurul ei (familie, prieteni) care nu au avut o părere tocmai bună despre tine (din diverse motive), a decis că nu ar merita să își bată capul cu tine pe termen lung. Acest lucru este valabil în special atunci când sunt diferențe mari de vârstă între parteneri sau când ei provin din culturi diferite. Pentru multe femei, într-o relație nu este vorba numai despre "cuplarea" cu tine, ci și despre împărtășirea reciprocă a stilurilor de viață ale voastre. Prin urmare, dacă ea consideră că nu te vei potrivi în viața ei sau dacă prietenii ori familia ei nu se vor înțelege cu tine, atunci nu va dori să te aibă ca partener într-o relație pe termen lung.