6 semne care-ți arată că o femeie te vrea cu adevărat

6 semne care-ți arată că o femeie te vrea cu adevărat

Majoritatea bărbaţilor nu ştiu cum să interpreteze semnalele unei femei. Alteori se fac de râs şi văd semnale acolo unde nu e niciunul. Din aceasta cauză, mulți bărbați ajung exilați în "zona prieteniei" sau chiar sunt refuzați într-un mod brutal. Cum poți ști când o femeie vrea sa îi fii mai mult decat un simplu amic? Îți dezvaluim 6 semne cu ajutorul cărora să-ți dai seama când o femeie te vrea cu adevărat.

1) Dacă îţi răspunde întotdeauna la mesaje, te vrea

Mulți bărbați nu știu cum sa atragă o femeie cu ajutorul mesajelor. Crede-mă, nu vrei și nici nu e în interesul tău să pari prea dornic , sau să investești mai mult timp decât ea scriindu-i mesaje.

„Investiţia” în acest caz poate să fie lungimea mesajului, cantitatea de conţinut emoţional, numărul de mesaje și bineînțeles, cât de repede îi răspunzi.

Aceleaşi semne funcţionează şi în ceea ce o privește pe ea. Deci, dacă îţi răspunde mai repede, mai des, prin mesaje lungi cu încărcătură emoţională mare, există o şansă destul de mare ca ea să te vrea cu adevărat.

2) Dacă e ultima care pleacă acasă, te vrea

În timp ce unele femei îşi vor declara pe faţă sentimentele , sau cel puţin vor da de înţeles ceea ce simt, cele mai multe tind să îşi petreacă timpul pe lângă tine, construind un mini-scenariu și așteptând ca tu să faci vreo mişcare.

Deci, dacă vreuna dintre prietenele cu care ieși în oraș sau mergi la petreceri nu pleacă acasă înaintea ta, cel mai probabil te place. Ori asta, ori e cea mai mare petrecăreaţă din lume.

Fii sigur că semnul e mai mult decât clar dacă la sfârşit constaţi că a făcut în aşa fel încât să rămâneţi ultimii doi sau te roagă să o conduci acasă. Poţi de asemenea să observi dacă îi place să te însoțească la activităţile zilnice. Întreab-o dacă vrea să vină cu tine la cumpărături sau la curăţătorie. Dacă vine, există două posibilităţi: Ori nu are nimic de făcut, ori pur şi simplu îi place să îşi petreacă timpul cu tine.

3) Dacă este tensiune sexuală acolo unde nu era înainte, te vrea

Atunci când o prietenă te vrea, există aproape întotdeauna o tensiune sexuală între voi. Situația e diferită de cea în care eşti atras de cineva necunoscut, unde primii paşi sunt, de obicei, să vă petreceţi timpul împreună şi să vă cunoaşteţi. Dar dacă sunteţi deja prieteni, deja aţi trecut de partea asta. Dorinţa ei sexuală înseamnă că vrea să fiţi mai mult decât prieteni.

Dacă începe brusc să vorbească despre sex sau face glume cu tentă sexuală care te vizează, poate fi un semn că te vrea. La fel, dacă începe să-ţi spună că a trecut ceva timp de când nu a mai făcut-o, poate e semnul ei că momentan nu e cu nimeni, şi că e timpul să treci la treabă.

4) Dacă te atinge mai des, te vrea

Un lucru pe care l-am învăţat este că limbajul trupului rareori minte. Dacă te atinge mai des decât îi atinge pe alţi prieteni bărbaţi (de obicei pe umar, pe spate, pe braţ, etc), poate este pentru că îşi arată intenţiile.

Foloseşte-te de un mic test. Atinge-i braţul sau mâna atunci când spui un lucru sau faci o glumă. Găseşte un motiv pentru a te atinge la rândul ei? Aşează-ţi în glumă braţul în jurul ei. Pare că se simte incomod sau se cuibăreşte la pieptul tău?

Atenţie! Unele femei găsesc afişarea sentimentelor în public foarte deranjantă, aşa că fă acest test undeva unde sunteţi doar voi doi.

semn că o femeie te vrea

5) Dacă deodată eşti mult mai amuzant, te vrea

Un mod clasic prin care femeile arată faptul că sunt atrase de un bărbat este faptul că râd des la glumele lui. A avea un simţ al umorului dezvoltat este oricum un atu atunci când vine vorba de cucerirea femeilor.

Dacă pare însă că râde mai mult şi mai tare la glumele tale, faţă de ale altora din cercul vostru de prieteni, poate că îţi trimite un semnal. Poate că ai un simţ al umorului pe care ea îl consideră atrăgător, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun.

6) Dacă știe tot felul de lucruri legate de viaţa ta şi ceea ce faci, te vrea

Te urmăreşte pe Facebook şi îți dă like-uri continuu? E prima care lasă un comment când îți schimbi poza de profil? Când te întâlneşti din greşeală cu ea, te întreabă cum a fost la restaurantul la care ai dat check-in saptămâna trecută? Toate acestea nu sunt decât semne ale interesului său faţă de tine.

Dar nu trebuie neapărat să fie în mediul online. Observă cumva de fiecare dată când te-ai tuns sau ţi-ai cumpărat ceva nou? Te întreabă cum a decurs întâlnirea de miercuri seara? Dacă în mod normal nu se comportă aşa, atunci e un semn că îţi acordă atenţie.