8 lucruri care te fac mai atractiv în ochii femeilor

8 lucruri care te fac mai atractiv în ochii femeilor
Deși femeile au gusturi variate în ceea ce privește bărbații și fiecare are propriile concepții despre ce înseamnă un bărbat atrăgător, iată că oamenii de știință au descoperit câteva trăsături ale acestora care par să înnebunească majoritatea reprezentantelor sexului frumos. Iată, deci, care ar fi cele mai importante lucruri care te fac mai atractiv în ochii femeilor, potrivit cercetătorilor în domeniu:

1. Cicatricile, piercing-urile și tatuajele

Potrivit teoriei evoluționiste, bărbații sănătoși, cu un trup impozant, care au piercing-uri, tatuaje sau chiar cicatrici, au șanse mai multe să își găsească o parteneră. Se pare că elementele de mai sus nu fac altceva decât să atragă atenția posibilelor partenere asupra potențialului celui care le poartă.

2. Banii

Da, așa cum probabil bine știi, majoritatea femeilor consideră mai atractiv un bărbat care le poate oferi o siguranță financiară. Așadar, cu cât mai mulți, cu atât mai bine...

3. Vocea groasă

Acest aspect a fost dintotdeauna unul definitoriu pentru un bărbat viril. Potrivit oamenilor de știință, cu cât vocea este mai gravă, cu cât bărbatul care o posedă are genele mai bune. Și cum femeile sunt interesate în a găsi partenerul perfect pentru a procrea, este lesne de înțeles de ce preferă un bărbat cu voce de bariton, în detrimentul unuia cu voce de soprană...

4. Înălțimea

Bărbații înalți s-au bucurat întotdeauna de succes și admirație din partea femeilor, dar nu numai. Tocmai datorită staturii impozante, aceștia se bucură și de admirația și respectul partenerilor de afaceri, de exemplu, fapt care le aduce mai mulți bani în conturi. Mai mulți bani, mai mult sex-appeal în ochii posibilelor partenere.

5. Un trunchi bine proporționat

Umerii lați și un mijloc subțire, cu un abdomen 6 pack sunt adevărate arme de seducție. Dacă vrei ca femeile să roiască în jurul tău, începe să mergi la sală. Alura de super-erou te va ajuta să îți găsești o iubită pe gustul tău. În schimb, dacă arăți ca un personaj din Family Guy, nu vei avea prea multe șanse...

6. Simțul umorului

Poate una dintre cele mai importante calități ale unui bărbat, în concepția reprezentantelor sexului slab. Capacitatea de a fi amuzant le indică acestora că potențialul partener le poate oferi o viață ușoară și fericită.

7. Mirosul

Și aici nu este vorba de parfumul pe care îl porți. Este evident că o femeie va fi mai atrasă de un bărbat care miroase bine, nu de unul care nu știe exact unde este dușul. Cu toate acestea, oamenii de știință se referă la faptul că fiecare persoană de sex masculin emană un miros natural pe care femeile îl pot percepe și le poate indica dacă respectivul are gene suficient de bune încât să aducă pe lume urmași sănătoși și puternici.

8. Încrederea în sine

Nimic nu este mai puțin atractiv decât un bărbat care nu are încredere în el. Chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu cele mai bune calități, încrederea în sine poate masca aproape orice neajuns în ceea ce te privește. Un bărbat care are cu adevărat încredere în el, își poate arăta emoțiile fără teama că ar putea părea slab sau vulnerabil în ochii femeilor. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante lucruri care te fac mai atractiv în ochii reprezentantelor sexului frumos. În afară de acestea, fiecare femeie poate avea preferințe proprii și concepte diferite despre ceea ce înseamnă atracție. Cel mai important lucru însă este să fii un gentleman, indiferent de situație și indiferent dacă vrei să cucerești pe cineva sau nu.