9 lucruri interzise la prima întâlnire

9 lucruri interzise la prima întâlnire
Doar 9? Dacă am sta mai bine și am analiza situația, cu siguranță am putea găsi mult mai multe mișcări prostești pe care le-ai putea face la prima întâlnire și care ar putea ruina acest moment special. Dar nu le vom trata pe toate acum. Sunt prea multe, nu avem timp de ele și nu vreau să mă înjuri pentru că te-am pus să citești un roman. Așa că, din cauza lipsei de timp și spațiu, am ales doar nouă lucruri prostești pe care doresc să ți le împărtășesc pentru a nu le face vreodată. Iată care sunt acestea:

Greșeala 1 la prima intalnire: Să o lași pe ea să plătească

Prima regulă când vorbim despre întâlniri și bani: nu permite banilor să ducă situația în ridicol. Nu privi niciodată banii ca pe o armă din arsenalul tău. Ci, mai degrabă, privește-i ca pe o bombă ... cu ceas ... care e pe cale să explodeze. Vrei să se întâmple asta? Nu cred. Majoritatea femeilor se așteaptă ca TU să fii cel care achită nota de plată la sfârșit. Arată că ești civilizat, educat, ai cei 7 ani de-acasă și ... plătește. Până la urmă, nu e sfârșitul lumii. Doar dacă nu ești Hagi Tudose, zgârcitul satului.

Greșeala 2 la prima intalnire: Să o duci la un local foarte scump

Nu crezi că asta e o greșeală? Ba da, este. Ce e drept, mai subtilă, dar tot în categoria asta se încadrează. Lasă-mă să-ți explic de ce. Vezi tu, o femeie nu este întotdeauna impresionată de lucruri scumpe. Ciudat, nu? Deloc, nu toate femeile sunt pițipoance de Dorobanți. Mai există și unele normale. Puține ele, dar sunt. Iar o astfel de femeie se va gândi că, probabil, dacă o duci într-o locație super-scumpă, vei dori și "acel ceva" (da, despre sex era vorba) ulterior. Sau poate considera că nu ai nimic altceva de oferit și că dorești să-i cumperi afecțiunea de care dă dovadă față de tine. Și, chiar dacă acest lucru nu o supără, tot rămâne destul de contra-productiv.

Greșeala 3 la prima intalnire: "Investiția" fără cap (pe orice plan, nu neapărat financiar)

Din nou, cam la fel ca la punctul precedent, deși nu mai vorbim de bani neapărat, trebuie să îți menționez că femeia nu este mereu impresionată de opulență. Nu o s-o dai mereu pe spate. La fel cum nu o s-o dai pe spate nici dacă te arăți disperat să ieși sau să fii cu ea. Nu toate cinele romantice la lumina lumânărelelor sunt potrivite sau garantează succesul. Uneori, pot avea exact efectul opus. Nici o femeie, oricât de frumoasă crezi tu că este, nu va ieși cu tine dacă "te miroase" că ești disperat după atenția ei. Repet, vorbim despre femei care se respectă aici. Așadar, după cum spuneam mai sus, asta poate fi considerată o investiție (pe plan sentimental) fără cap.

Greșeala 4 la prima intalnire: Prima întâlnire nu este un interogatoriu

Nu-i pune o tonă de întrebări din prima. Nu ești nici securist, și nici nu ai chemat-o la un interviu pentru job. Da, e normal să vrei să o cunoști ceva mai în detaliu și e normal să îi pui unele întrebări, dar aici mai este vorba și de chimie, de ceva atracție. Și această chimie se poate obține și fără un bombardament de tip Debarcarea din Normandia! Încearcă să obții informații de la ea și în alte moduri. De exemplu, îi poți povesti anumite lucruri despre tine, sau poți purta o conversație despre un anumit subiect. Dacă ei i se pare interesantă discuția, este foarte probabil să fie atrasă în ea.

Greșeala 5 la prima intalnire: O cină și un film

Poate că te întrebi ce e rău în asta? De când ideea unei cine urmată de un film este atât de rea? Nu e o catastrofă, dar nici ceva care să facă o foarte mare diferență. O femeie caută ceva unic la tine, acel ceva pe care, poate, nu l-a întâlnit la alt bărbat. Cina și filmul ... hmmm, nu cred, e posibil să mai fi trecut prin asta deja. În loc de a alege acest lucru pentru prima întâlnire, mai bine du-o într-un loc mai amuzant sau interactiv. Un club de comedie sau o sală de bowling sunt niște idei bune. Acolo puteți vorbi, vă puteți atinge (nu așa, nu te gândi la lucruri murdare!) și vă puteți distra. S-ar putea ca ea să fie impresionată de acest lucru, cine știe!

Greșeala 6 la prima intalnire: Discuția în contradictoriu

E ok să nu fii de acord cu orice spune o persoană în general. Nu mai este ok atunci când intri în polemici fără sfârșit, mai ales când e vorba despre un subiect mai sensibil (religia, de exemplu). Deci, nu începe o discuție tâmpă, fără sfârșit, despre încălzirea globală. Serios, nu începe cu așa ceva! Poate că știi că nu e reală. Poate îi poți demonstra. Poate că, ceea ce spui, are logică. Dar nu trebuie adus în discuție! Lasă asta deoparte. Las-o pentru altă dată, dacă e cazul.

Greșeala 7 la prima intalnire: Lauda de sine nu miroase a bine

Cred că ai auzit de expresia pe care tocmai ai citit-o. Asta e valabil în orice situație, inclusiv la prima întâlnire. Mai este o zicală interesantă: "Lucrează în liniște și lasă succesul să facă zgomot." Cu alte cuvinte, poți vorbi despre tine, dar într-un fel în care să nu pari a fi cel mai mare lăudăros de pe planetă. Nu ar fi mai bine ca, în loc să "te spargi în figuri", să-ți subliniezi punctele bune, calitățile? Nu ar fi mai bine să faci o impresie cât mai bună despre tine? Fii natural, nu "vinde gogoși". Nu încerca să pari sau să fii ceea ce nu ești! Nu cred că modestia strică.

Greșeala 8 la prima intalnire: Nu fi negativist

Nu te plânge de cât de nasol e traficul, ce udă e ploaia, ce nașpa sunt extratereștrii mici și verzi de pe planeta X din galaxia Y. Nu te plânge din orice. Nimeni, inclusiv o femeie, nu vrea să audă asa ceva. S-ar putea să creadă că, în final, nu lumea e de vină pentru nedreptățile care ți-au fost făcute cândva, ci chiar tu!

Greșeala 9 la prima intalnire: A doua întâlnire

Iar vorbim despre un paradox, așa este? Da, exact așa este, stimate domn. Se presupune că amândoi sunteți deja atrași unul de celălalt. Și, cu siguranță, doriți o a doua întâlnire. Dar nu o organiza deja înainte de încheierea primei! Încearcă să nu fii atât de direct. Asta ar putea să o facă pe femeie să creadă că nu mai reprezinți o așa mare "provocare" pentru ea. În loc să fii direct și disperat, mai bine aruncă-i, în treacăt, o propunere de genul "Dacă îți place sushi, atunci ce-ar fi să mergem la localul X pe viitor?" Nu da nici un fel de alt amănunt. Totul să fie cât se poate de vag. Nu menționa nici o dată, zi etc. Lasă totul să curgă de la sine!