Ce scuze poți găsi pentru a scăpa de sală - partea întâi

Ce scuze poți găsi pentru a scăpa de sală - partea întâi

Faci sală de câțiva ani. Data exactă când te-ai apucat nu ți-o amintești, dar sigur au trecut cel puțin 3 veri de când nu îți mai este rușine să dai tricoul jos de pe tine atunci când ajungi la plaja. Deja poți spune că te simți într-un gym ca peștele în apă. Te cunoști cu toată lumea care vine acolo în intervalul tău orar și nu numai. Având un job care îți oferă suficient de mult timp liber, la ore diferite, ai ales să te antrenezi în diverse perioade ale zile. Așadar, grupul tău amici a crescut.

Desigur, ți-ai găsit și un gym buddy, care te ajută foarte tare. Pe lângă faptul că reușește să te motiveze foarte bine, te ajută mereu să depășești numărul de repetări pe care le-ai face antrenându-te singur. Este un băiat foarte OK, iar cu timpul ați devenit prieteni și în afara spațiului unde faceți sport.

Singura problemă atunci când ai un sparring partner ca Andy, vine atunci când dai peste o zi în care efectiv nu ai chef să te dai jos din pat. Cu toții, indiferent că faci sală de o luna sau de cinci ani, am trecut prin zile de genul ăsta. De cele mai multe ori este ideal să ieși din starea pe care o ai și să te duci să îți ții faci antrenamentul. Câteodată, însă, chiar nu este dăunător să chiulești o zi. Dar partenerul tău nu este deloc de acord cu asta. Ce motiv să găsești pentru a reuși să îl convingi să te lase în pace? M-am gândit să fac o listă cu scuzele cele mai frecvent auzite în cei 10 ani de când fac eu sport. Acest articol reprezintă prima parte și se continuă pe încă două: partea a doua și partea a treia.

1. Te doare capul

2. Te doare stomacul

3. Ești stricat la burtă – p-asta recunosc că am folosit-o și eu de câteva ori

4. Pe câinele tău îl doare capul sau stomacul

5. Câinele tău are o indigestie – ceea ce ar fi o reală problemă, dacă ar fi adevărat

6. Se poate să cazi de pe banda de alergare și să te faci de râs

7. Câinele tău se poate să te urmeze la sală și să cadă de pe banda de alergare și să se facă de râs

8. Patru din cinci medici recomandă statul acasă

9. Se poate să te sune mama ta și se va îngrijora dacă nu răspunzi

10. Hainele de sală sunt prea scumpe

11. Tocmai ce a fost lansată noua serie Greys Anatomy

12. Trebuie să revezi ultimele serii din Greys Anatomy

13. Ai uitat să îți faci tema la mate

14. Parcă aveai și o temă la română și una la fizică

15. Este o criză în Orientul Mijlociu

16. Și în SUA are loc o criză, după alegerea noului Președinte

Continuarea în www.machomen.ro/ce-scuze-poti-gasi-pentru-a-scapa-de-sala-partea-a-doua.html și www.machomen.ro/ce-scuze-poti-gasi-pentru-a-scapa-de-sala-partea-a-treia.html