Cum te poți folosi de triciclete de copii pentru a intra în vorbă cu o femeie

Cum te poți folosi de triciclete de copii pentru a intra în vorbă cu o femeie

Într-o zi de vară, nu cu mult timp în urmă, am avut parte de cea mai mare surpriză din viața mea. Am reușit să obțin numărul de telefon al unei femei foarte frumoase, folosindu-mă de una dintre cele mai neașteptate obiecte: tricicleta.

Trebuie să îți spun că înainte de evenimentele respective, am avut de scris un articol despre triciclete copii. Știi că la momentul acela mă cam plângeam, că nu era chiar un subiect pe care îl stăpâneam și că a trebuit să fac mult research, pentru a putea redacta un text plăcut. Am citit o grămadă de informații despre triciclete, crezând că nu îmi vor folosi vreodată. Nici că aș fi putut să mă înșel mai mult. Hai să îți povestesc.

Eram cu George, îl cunoști, fostul meu coleg de muncă, prin parcul Tineretului. Acolo am observat o mama tânără, incredibil de frumoasă. Crede-mă că era cea mai fermecătoare ființă pe care am văzut-o în viața mea. Ana, după cum ulterior am aflat că o cheamă, era cu băiețelul ei la o plimbărică. Desigur că primul lucru la care m-am uitat, după ce am reușit cu greu să îmi iau privirea de la ochii ei, a fost să văd dacă are verighetă. Din fericire pentru mine, inelarul de pe mâna stângă era gol. Cum mă știi deja, am început să o studiez. Din câte observam, tocmai ce îi cumpărase celui mic o tricicletă de copii și încerca, nu cu foarte mult succes, să îl învețe pe Andreiuț să meargă pe ea. Se vedea că până atunci nu avusese experiență în așa ceva.

Și atunci mi-am făcut curaj și m-am dus glonț să o ajut. Desigur, foarte galant, m-am îndreptat spre băiețel și i-am arătat cum ar trebui să stea în șa și i-am așezat corect piciorușele în suporții de la pedale. I-am spus să stea cu spatele drept, i-am ajustat ghidonul, iar în câteva secunde era gata de plimbare. Bineînțeles, când m-am întors sper mama sa, ea era tot un zâmbet. Mi-a mulțumit, iar, așa cum te-am învățat și pe tine, cu mâinile deschise și o față senină, i-am spus că se vedea că are nevoie de ajutor, râzând apoi foarte discret. Mi-a zâmbit și m-a întrebat de unde am atât de multă experiență în ceea ce privește tricicletele de copii și de acolo am început să vorbim. Am discutat mai bine de 20 de minute iar, la final, i-am cerut numărul de telefon, pe care mi l-a dat cu cea mai mare plăcere.

Așadar, după cum îți spuneam la început, nici prin gând nu îmi trecea că informația pe care am obținut-o cu privire la triciclete, îmi va fi de folos, dar se pare că m-am cam înșelat.