Probleme de igienă care țin femeile la distanță. Evită-le!

Probleme de igienă care țin femeile la distanță. Evită-le!
Oricui i se poate întâmpla să aibă o zi în care aspectul fizic nu se ridică la cele mai înalte standarde. Însă un bărbat care uită periodic de cele mai elementare reguli de igienă nu face altceva decât să ucidă din fașă orice șansă de a obține o întâlnire sau de a menține o relație. Știu că pare greu de crezut că în zilele noastre mai există persoane - femei sau bărbați - care nu sunt la curent cu minimele reguli de igienă. Sau poate sunt dar li se pare mult prea dificil să le pună în practică de fiecare dată. Când vine vorba de bărbați și de șansele unui ”mascul” de a obține o întâlnire de la tipa super sexi pe care tocmai a pus ochii, igiena joacă un rol extrem de important, dacă nu chiar decisiv. Căci degeabă ai tot ce îți trebuie, dacă nu prea ești prieten cu aparatul de ras ori deodorantul. Să vedem așadar care ar fi cele mai mari abateri de la normele de igienă și îngrijire corporală care te-ar putea împiedica să obții întâlnirea mult visată.

1. Sprânceana unică

Știu, nu ești genul de bărbat care frecventează saloanele de înfrumusețare mai des decât femeile, și te felicit pentru asta. Însă de aici și până la a-ți lăsa deasupra ochilor o dungă neagră și inestetică de păr care ar putea speria și cel mai curajos om, e cale lungă. Nu e nevoie să îți conturezi sprâncenele precum o femeie, ci doar să le separi pentru a obține o fizionomie mai prietenoasă. Astfel, la o eventuală întâlnire, partenera chiar va auzi ce ]i povestești și nu va fi distrată de dunguța mișcătoare de deasupra ochilor tăi.

2. Unghiile neîngrijite

Multe femei apreciază la un bărbat mâinile îngrijite. Dacă vrei să ai mai multe șanse cu ea, ai grijă să ai întotdeauna unghiile tăiate și curate. Poți să folosești chiar și o cremă de mâini special destinată bărbaților. Stai liniștit, nu îți va face niciun rău, dimpotrivă. Partenera ta se va bucura de o strângere de mână catifelată și cu siguranță va aprecia acest aspect.

3. Părul din nas

Poți întreba o sumedenie de femei ce părere au despre acest aspect și niciuna nu va avea de spus nici măcar un singur lucru pozitiv. Chiar dacă de obicei tu nu acorzi o importanță prea mare acestei reguli de igienă, ar fi indicat să o faci, cel puțin atunci când mergi la o întâlnire sau când știi că vei cunoaște pe cineva pentru prima data. Prima impresie contează extrem de mult în ceea ce privește evoluția unei relații viitoare, indiferent că este vorba de una amoroasă sau doar de prietenie ori afaceri.

4. Mirosurile dubioase

Așa cum spuneam și la început, oricui i se poate întâmpla să sară peste un duș sau să aibă o zi mai proastă la capitolul aspect fizic. Însă atunci când știi că vei intra în contact cu oameni noi, indicat ar fi să nu ieși din casă până când nu ai trecut în prealabil prin cabina de duș. În special dacă știi că ai antrenament la sală, trebuie să îți organizezi timpul în așa fel încât să nu ieși pe ușa sălii de fitness fără a trece pe la dușuri. O sesiune de cardio pe bicicleta de fitness te poate face să transpiri extrem de mult, dar oamenii din jurul tău chiar nu trebuie să știe asta. Decât dacă le povestești tu...

5. Respirația urât mirositoare

Orice ai face, orice problemă ai avea, nu ieși la o întâlnire dacă respirația ta poate pune pe fugă un batalion de soldați! Dacă știi că te confrunți deseori cu această problemă - poate ai unele probleme de sănătate care îți cauzează aceste neplăceri - asigură-te că ai mereu la tine un spray de gură, o gumă sau orice altceva care îți poate împrospăta respirația.

6. Aspectul fizic neîngrijit

Aici poate intra părul gras - dacă e și lung e și mai grav -, hainele murdare sau șifonate, pantofii murdari, etc. Toate aceste lucruri contribuie la crearea unui aspect fizic șleampăt, neîngrijit, de om al străzii. Cu siguranță nicio femeie - sper! - nu va fi atrasă de un asemenea bărbat așa că uită-te bine în oglindă înainte de a părăsi locuința! Ai grijă de tine și de corpul tău, chiar dacă nu ești un Leo di Caprio sau mai știu eu cine, iar femeile cu siguranță vor aprecia acest lucru!