7 trucuri nonverbale pentru a avea succes la femei

7 trucuri nonverbale pentru a avea succes la femei

Probabil știi deja că 93% din comunicarea de zi cu zi este nonverbală. Asta înseamnă că este de 14 ori mai important cum comunici decât ce comunici. Având la cunoștință aceste statistici impresionabile, poate este timpul să acorzi mai multă atenție limbajului trupului și semnalelor nonverbale atunci când încerci să agăți o tipă. Dacă deja știi care sunt semnele că o femeie te vrea, Machomen.ro vine în ajutorul tău, oferindu-ți ca inspirație 7 trucuri nonverbale pentru a-ți crește șansele de a avea succes atunci când tu trebuie să faci primul pas.

1) Ia-o mai incet!

Atunci când intri într-un bar sau într-un club, mersul tău să fie lent. Nu repezi paharul la gură, dă-i răgaz măcar o secundă să facă drumul de pe masă până pe buzele tale. Fă gesturi lente și controlate și nu fii haotic în mișcări. Experții comunicării nonverbale ne sfătuiesc să ne mișcăm "ca și cum am fi sub apă". Asta denotă încredere în sine și stăpânirea situației. Femeile te vor privi ca pe cineva după care oamenii așteaptă și nu ca pe un repezit cu care e greu să ții pasul.

2) Contactul vizual – piesa de rezistență a comunicării nonverbale

Menține contactul vizual 90% din timpul în care vorbești și 60-70% când cineva îți vorbește. Poți face asta cu orice persoană pe care o întâlnești în viața de zi cu zi, nu numai cu femei frumoase. Îți va aduce avantaje în orice aspect al vieții tale. Contactul vizual spune multe despre tine, de la integritate, siguranță de sine, până la faptul că ești o persoană dominantă. Femeile vor întotdeauna să vadă aceste trei calități la un bărbat.

3) Nu neglija contactul fizic!

Când ies în oraș și văd un tip încercând să agațe o femeie, pot să îmi dau seama foarte ușor cum decurg lucrurile, fără să fie nevoie să le aud conversația. Tot ce am nevoie să urmăresc sunt semnalele nonverbale. Contacul fizic este extrem de important -“ cât de des o atinge, cât de repede îi răspunde ea la atingeri, și așa mai departe. Simplificat, există o regulă de bază: atinge-o de la început, atinge-o des și atinge-o cum trebuie. Dacă întâlnești o femeie într-un bar sau la o petrecere și nu există "conversație fizică" din primele 5 minute, înseamnă că ceva nu e în regulă.

4) Ai grijă la semnalele nonverbale defensive!

La nivelul instinctului de autoconservare, un limbaj al trupului defensiv implică orice postură sau gest care codifică un comportament de apărare în fața unui pericol. Evident, unei femei i se va părea neatractiv un astfel de comportament care denotă lipsă de încredere în propria persoană. La un nivel subconștient ai putea chiar să-i transmiți că ți-e teamă de ea, că ești submisiv și timid.

Din cauza componentei subconștiente, foarte mulți bărbați nici măcar nu sunt conștienți că au un limbaj al trupului defensiv. Un exemplu des întâlnit: majoritatea bărbaților își țin paharul cu băutură undeva în fața pieptului, ca și cum s-ar folosi de pahar pentru a se ține la distanță de persoana cu care comunică. Cel mai ok este să îl ții pe masă sau în lateral, pentru a arăta deschidere față de femeia cu care flirtezi.

semnale nonverbale

5) Scoate-ți mâinile din buzunare!

Mâinile în buzunar nu numai că denotă un comportament defensiv, dar te face să arăți și neglijent. Dacă ținutul mâinilor în buzunar este un tic la care ți-e dificil să renunți, încearcă să te agăți doar cu degetul mare al uneia din mâini de buzunarul din față sau de curea. Astfel, cealaltă mână este liberă pentru gesticulări și contact fizic.

6) Zâmbește dar...cu măsură!

Zâmbește din primul moment în care începi o conversație cu cineva. Oamenii sunt programați biologic să caute un zâmbet pe fața interlocutorului atunci când se întâlnesc. De aceea se și simt incomod atunci când nu-l primesc. Un zâmbet sincer arată că ești relaxat și că te simți bine în compania unei femei, ceea ce înseamnă că și ei îi va face plăcere să fie în compania ta și nu a unui tip morocănos. Ai grijă totuși, nu încremeni cu zâmbetul pe față, altfel vei da impresia că ești fals.

7) Nu te apleca prea mult!

O situație foarte des întâlnită în cluburi, unde este foarte greu să auzi când cineva îți vorbește: el este mai înalt decât ea, așa că se apleacă și o roagă să-i repete la ureche ce-a vrut să zică. Nu face asta! Arată ciudat și o s-o facă pe să se simtă ciudat dacă îți petreci toată noaptea în poziția aia, pierzând toată distracția. Dacă nu înțelegi nimic din ce spune în primele minute, continuă să vorbești cu ea. Fii sigur că nici ea nu te aude, și până la urmă, clubul este locul ideal pentru comunicare nonverbală. Dacă te vei apleca mereu și-I vei urlă în ureche chestii precum "Ce?", "Poftim?", "N-am auzit!" o să distrugi tot momentul. Dacă deja ai reușit să stabilești o conexiune cu ea, faptul că nu auzi ce spune se transformă în avantaj: o poți invita într-un alt loc mai liniștit, precum o cafenea sau, dacă ești norocos, la tine acasă.